Asırlık Lezzet Alanya'da Aşka Geldi

Asırlık Lezzet Alanya'da Aşka Geldi

Ev hanımı Çiler Armağan'ın çocuklarına yaptığı, asırlık lezzet bazlama, Bazlama Dünyası ile aşka gelmişti. Yeni...

Asırlık Lezzet Alanya'da Aşka Geldi
Ev hanımı Çiler Armağan'ın çocuklarına yaptığı, asırlık lezzet bazlama, Bazlama Dünyası ile aşka gelmişti. Yeni çeşitleri ile bir anda ilgi odağı olan Bazlama Dünyası artık yeni yerinde hizmet veriyor.
 
Asırlar öncesinden beri Türk Mutfağı'nın en önemli ekmek türlerinden olan bazlama, Artık yeni kimliği ile dikkat çekiyor. 
Birçok çeşidi ile kendini yemek sektörüne kabul ettiren bazlamanın Alanya'daki devrimi ise bir ev hanımı tarafından yapıldı. Çocukları çok sevdiği için sık sık bazlama yapan Çiler Armağan'ın, çok çeşitli bazlamaları misafirleri tarafından beğenildi ve dükkan açma fikri ortaya atıldı. 
 
Pazarcılıkla geçimini sağlayan aile ellerindeki son paraları ile açtıkları dükkanda ev yapımı bazlamaları ile bir anda halkın uğrak noktası haline geldi. Gün geçtikçe kendi buluşları olan yeni çeşitler ile sadece kahvaltıda yenilen ekmek olmaktan çıkan bazlamayı geliştiren Armağan ailesi, artık bazlamayı her saat yenebilecek bir ürün haline getirdi. 
 
Aile işletmesi olarak samimi bir atmosfer sağlayan aile, tabir - i caizse bazlama devriminin mimarı oldu. Bazlama Dünyası yeni adresinde (Kadıpaşa Mahallesi Bostancıpınarı Caddesi No: 55 Turkcell Plaza yanı) vatandaşlara hizmetine devam ediyor.
 
“Hizmet Etmek Hoşumuza Gidiyor”
Bazlama Dünyası’nın oluşumunda en önemli mihenk taşı olan Anne Çiler Armağan, “evde çocuklarım için yaptığım bazlamadan farklı değil. Doğal olmaya hep özen gösterdik. Halkımız da her zaman yanımızda oldu.” Diye konuştu.
 
“Kültür Ürünümüzü Güncelledik”
Bazlama Dünyası İşletmecisi Enes Armağan ise, bazlamanın kültürümüzdeki yerine dikkat çekti. Armağan, “Bir çok ülke kültürel yemeklerini yeniden çeşitlendirip hizmete sokuyor. Biz de Türk kültürünün vazgeçilmezi bazlamayı yeniden güncelledik diyebilirim. Birçok çeşidimiz var ve halkımızdan her zmaan olumlu geri dönüş alıyoruz. Kültürel yemekler bizim en büyük zenginliğimiz” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler