Değerli Meslektaşlarım

Değerli Meslektaşlarım "Fatih DEMİR"

Hepinizi yönetim kurulumuz adına saygıyla selamlıyorum. Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu olarak Türkiye’nin...

Değerli Meslektaşlarım "Fatih DEMİR"
Hepinizi yönetim kurulumuz adına saygıyla selamlıyorum. Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu olarak Türkiye’nin en büyük aşçılık ve pastacılık sivil toplum üst kuruluşu olan Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’na (TAŞPAKON) bağlı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. 
 
Amacımız Ege Bölgesinde görev yapan meslektaşlarımızı bir çatı altına toplamak, sinerji oluşturmak ve ortak yapılacak çalışmalar ile sektöre ve camiamıza fayda sağlayacak işlere vesile olmaktır. Önceliğimiz Türk Mutfağı ve yöresel mutfaklarımızın savunulması ve farkındalığının arttırılması olmak üzere, bunun dışında eğitim, sosyal sorumluluk projeleri, yarışmalar, festivaller, mesleki dayanışma ve hayır işleri öncellikli hedeflerimiz arasındadır.
 
Federasyonumuz bünyesinde Ege Bölgesi içinde bulunan 8 vilayet’ten dernekler bulunmaktadır. Bunlar; Afyon Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Aydın Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Denizli Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Manisa Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği, İzmir Aşçılar ve Pastacılar Derneği ve Muğla Aşçılar ve Pastacılar Derneği şeklindedir. Tüm bu derneklerimiz federasyonumuza bağlı olarak kendi illerinde yine konfederasyonumuzun ve federasyonumuzun amaç ve ilkeleri çerçevesinde faaliyetlerde bulunmaktadırlar.
 
Bağlı olduğumuz Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’nun misyonu ışığında son zamanlarda aşçılık ve pastacılık camiasında tasnif etmediğimiz giyim kuşam şekillerine, ustalık vasfına sahip olmayıp kendini şef ilan ederek sanatımıza ve imajına zarar kişilere, bunları destekleyen kurum ve kuruluşlara karşı bir mücadele içindeyiz ve bu mücadeleyi büyük bir sabır ile sürdürmeye kararlıyız.
 
Yine Taşpakon’un başlattığı “Ceketine Sahip Çık!” projesini destekliyoruz ve rızkımıza vesile olan sanatımıza sahip çıkmak için Taşpakon’a bağlı diğer bölge federasyonları ile iş birliği içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.
 
Yenilikçi, atılımcı ama aynı zamanda gelenekçi bir düşünce yapısı ile Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üye dernekleri ile yoluna emin adımlarla devam etmekte olup faydalı çalışmalar eşliğinde hizmette her zaman yerini alacaktır.
Tüm camiamıza tekrar hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.
 
Saygılarımla,
Ege Aşcılar ve Pastacılar Yönetim Kurulu Başkanı
Fatih DEMİR
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler