Destek Patron Yaptı

Destek Patron Yaptı

Ev kadınıyken KOSGEB desteği ile iş hayatına atılan Alanyalı Şerife Kafes, aldığı kredi ile gözlemeci dükkanı açtı...

Destek Patron Yaptı
Ev kadınıyken KOSGEB desteği ile iş hayatına atılan Alanyalı Şerife Kafes, aldığı kredi ile gözlemeci dükkanı açtı. Kafes, devletin girişimci kadınlara sahip çıktığını söyledi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde KOSGEB desteğiyle gözlemeci açan iki çocuk annesi Şerife Kafes, devletin girişimci kadına sahip çıktığını söyledi. Kafes, evde oturmak yerine bir işveren olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.
Kosgeb Destek Verdi
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) 'Girişimcilik Destekleme Projesi'ne katılan iki çocuk annesi, 51 yaşındaki ev kadını Şerife Kafes, girişimci kadınlara örnek oluyor.
KOSGEB'ten aldığı 28 bin lira kredi ve eşinin desteği ile Güllerpınarı Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki gözleme imalathanesi, köy ürünleri ve unlu mamuller üzerine iş yeri açtı. İki çalışanı ile ürettiği gözleme ve yöresel ürünleri Alanyalıların beğenisine sunan Kafes'in en büyük özelliği ise işyerinde kadın istihdamı sağlaması.
Reise Sahip Çıkacağız
Ev hanımıyken çocuklarının okul masraflarının ağır geldiğini belirten Kafes, "Devletimizin iş yeri açmak isteyenlere destek verdiğini öğrenince KOSGEB'e başvurdum. Kısa sürede destek aldım ve hayalime kavuştum" dedi. Devletin kadına sahip çıktığını vurgulayan Kafes şöyle konuştu:
"Biz de bu zor dönemde devletimize ve kadına değer veren reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağız. Onu bu zor mücadelesinde sonuna kadar destekliyoruz."
Desteklemek Bizim Görevimiz
KOSGEB Antalya İl Müdürü Şükrü Mısırlı da, girişimcileri desteklemek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Herşey Girişimci İçin
Türkiye'nin gelişimi için vatandaşlara istihdam ve üretim yapma konusunda KOSGEB'in ciddi katkılar sunduğunu belirten Mısırlı, "Ülkenin kalkınmasının temelinde bireyin kalkınma yatar. Eski Türkiye'de girişimcilerin tamamen kendi bilgi ve finansal kaynaklarıyla iş hayatına atılıyorlardı.
Günümüzde devlet girişimciler için tüm imkanlarını seferber ediyor. Vatandaş yeter ki üretsin, istihdam sağlasın ve ihracat yaparak ülkemize döviz kazandırsın" diye konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: ece sargın
    5/28/2018

    ben kosgeb kursuna katıldım ve girişimci desteği alacağım , bize eğitim veren kurs hocamız aracı ve danışmanlara proje hazırlatmak için para ödemeyelim diye www.isplaniornekleri.com adresini verdi burada iş planı örnekleri var, sizde yararlanabilir ve bu örnek kosgeb iş planlarından yararlanarak kendi kosgeb girişimci desteği başvurunuzu tek başınıza kimseye ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler