Çolakbayrakdar Çifti, Çölyak Hastası Çocuklarla Bir Arada

Çolakbayrakdar Çifti, Çölyak Hastası Çocuklarla Bir Arada

Kocasinan Belediyesi, sinema gьnleri etkinliği kapsamında çölyaklı ailelere sinema keyfi yaşattı. Etkinliğe...

Çolakbayrakdar Çifti, Çölyak Hastası Çocuklarla Bir Arada
Kocasinan Belediyesi, sinema gьnleri etkinliği kapsamında çölyaklı ailelere sinema keyfi yaşattı. Etkinliğe eşi Fatma çolak bayrakdar ile birlikte katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet çolak bayrakdar, çölyaklı ailelerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
 
Kocasinan Belediyesi seminer salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, eşi Fatma çolak bayrakdar ile birlikte iştirak ederek, çocuklarla sohbet eden Başkan çolak bayrakdar, onlarla yakından ilgilendi. çolak bayrakdar çifti ile birlikte ‘Puloi’ adlı animasyon filmini izleyen çölyaklı aileler, keyifli dakikalar yaşadı.
 
Başkan Ahmet çolak bayrakdar yaptığı açıklamada “Kocasinan Belediyesi olarak hepsi birbirinden farklı, birbirinden değerli bir çok organizasyon yapıyoruz ama çölyaklı ailelerin tanınması, bilinmesi, farkındalık oluşturulması açısından yapmış olduğumuz bu etkinlikler daha da önemli. 
 
çölyaklı aileler için hazırlamış olduğumuz gıda paketlerinin karşılığının, bizlere dua olarak ulaşması bizim için çok değerli. Bir kardeşimiz ‘Başkanım bu paketler biraz daha sık dağıtılabilir mi sayısı artırılabilir mi’ dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler