• Şef Özay Akar; Gelecek Yüz yılın Şeflerine Güveniyoruz...

    Şef Özay Akar; Gelecek Yüz yılın Şeflerine Güveniyoruz...

Şef Özay Akar; Gelecek Yüz yılın Şeflerine Güveniyoruz...

Gelecek yüzyılın şefleri nasıl olacak sorusuna verdiği cevap ta, seminere katılan mutfak sanatları ve gastronomi..

Şef Özay Akar; Gelecek Yüzyılın Şeflerine Güveniyoruz...
Radisson Blu Hotel Executive Şef'i olan Özay Akar Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesine gelecek yüzyılın şeflerinden ve gelecek yüzyılın mutfaklarından bahsetti. ''Gelecek Yüzyılın Şefleri'' sizlersiniz diye söze başlayan Akar, çok önemli konuları ele aldı. Peki, nelerden bahsetti? 
 
Seminerde Türk mutfağı genç meslek gönüllülerine verdigi mesajda Şef Özay Akar; Gelecek yüzyılın şefleri nasıl olacak sorusuna verdiği cevapta, seminere katılan mutfak sanatları ve gastronomi öğrencilerine bakarak bu sorunun cevabi sizlerde ve sizlerin aldığınız eğitimler ile mutfağımız hakkındaki gelecekte yapacaklarınızda gizlidir dedi.
 
Gastronomi sektöründe yeni işe başlamış gençlerin yaşadığı kuşak çatışmaları, gastronominin tarihi, dünya gastronomisinin çok hızlı ilerlemesiyle gelecek yüzyıl şeflerinin birçok konuda daha şanlı olabileceğini vurguladı.
 
Ayrıca teknolojinin katkılarını örneğin, mutfak sistemi ve mutfakta kullanılan ekipmanların teknolojik olarak gelişiminden ve aslında şanslı olunduğundan söz etti. Bunun dışında mutfak disiplininin ve öneminin nedenleri de ele alarak geçmiş ve geleceği karşılaştırdı. 
 
Öğrencilerin güzel soruları karşısında mutlu olan Özay Akar, daha birçok konuyu ele alarak verimli bir seminere daha imzasını attı. Bizde Türk Aşçı Haberleri Olarak Şef Özay Akar’a teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz…
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: yaren tuken
    6/6/2019 Email: yaren_21********

    Biraz sıkıntılı olmuş galiba?

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Foto Galeri Haberleri