Beşiktaş ta açılacak Dünya mutfağı ve nargile cafe olarak hizmet veren alkolsüz Şubelerimize şef arayışımız bulunmaktadır.

Kategori Eleman Arayanlar
Alt Kategori Aşçıbaşı
Tip Eleman
Ad Soyad Dünya mutfağı
Telefon 0532 172 59 66
Ücret 0 TL
Yayınlama Tarihi 4/21/2020
İl / İlçe ISTANBUL / BEŞİKTAŞ

Beşiktaş ta açılacak Dünya mutfağı ve nargile cafe olarak hizmet veren alkolsüz Şubelerimize şef arayışımız bulunmaktadır.

Beşiktaş ta açılacak Dünya mutfağı ve nargile cafe olarak hizmet veren alkolsüz Şubelerimize şef arayışımız bulunmaktadır. Her şube için bir şef alınacak ve bu şeflerle istişare edilerek mutfak kadrosu oluşturulacaktır. Yerel ürünleri tanıyan Türk ve modern dünya mutfak kültürüne ileri düzeyde hakim, Mesleki ve kişisel gelişime açık, daha iyisini yapmayı hedefleyen Ekip çalışmasını ön planda tutan, Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilecek Türk ve Dünya mutfağına hakim, Mutfak Şefi pozisyonunda en az 5 yıl deneyimli, Tercihen Aşçılık(ustalık) ve hijyen belgelerini almış, İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek, Gelişime ve yeniliklere açık Liderlik vasıflarına sahip, Dinamik, yaratıcılık yönü ve Empati yeteneği güçlü, takım çalışmasına yatkın,, Mutfak ekibini yönlendirecek ve süreç yönetimini sağlayacak Cost ve reçetelendirme konularında bilgi sahibi, Menü geliştirme çalışması tecrübesine olan, Planlama ve organizasyon yetkinliğine vakıf Deneyimli referans verebilecek ve uzun süreli çalışmayı planlayan Mutfak şefi aranmaktadır. Mail olarak [email protected] ve/veya whatsApp olarak 0532 172 59 66 nolu telefondan başvuru yapıp C.V bilgilerinizi yollayabilirsiniz



  • Facebook'ta paylaş