Hacettepe Kariyer Fuarı Ne Zaman Başlıyor?

Hacettepe Kariyer Fuarı Ne Zaman Başlıyor?

Hacettepe Üniversitesi Kariyer Merkezi ve okulun 7 öğrenci topluluğunun iş birliğiyle düzenlenen fuar, farklı sektörlerden firmalar ile üniversite öğrencilerini..

 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan en büyük üniversite kariyer fuarı ünvanına sahip olan Hacettepe Kariyer Fuarı, 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi’nde yer alan Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
 
Hacettepe Üniversitesi Kariyer Merkezi ve okulun 7 öğrenci topluluğunun iş birliğiyle düzenlenen fuar, farklı sektörlerden firmalar ile üniversite öğrencilerini bir araya getirme amacı taşıyor. Staj ve iş imkanlarından yararlanabilmek için şirketlerle birebir temas fırsatı sunan fuarda, birçok sektörden yaklaşık 200 sektör profesyoneli konuk edilecek.
 
Katılımcı marka sayısı ve her geçen yıl artan ziyaretçi kitlesiyle dikkat çeken etkinliğin bu yılki konsepti ise “Lider Kadınlar” olarak belirlendi. 150’den fazla marka standının yanı sıra fuarın temasına uygun kadın konuşmacıların sahne alacağı ana salon oturumları ile iki gün boyunca birçok firmanın düzenleyeceği workshop, mülakat simülasyonu, vaka analizi vb. içerikteki interaktif oturumlar, tamamen ücretsiz bir şekilde öğrencilerle buluşturulacak.
 
İlham veren oturumları, interaktif salon etkinlikleri ve onlarca sektörden yüzlerce başarılı firmaya ev sahipliği yapacak en farklı fuar ve festivallerden Hacettepe Kariyer Fuarı’nın tüm ayrıntılarına ulaşmak ve fuar zamanı kayıt oluşturabilmek için Play Store / iOS aracılığıyla HU Kariyer Fuarı mobil uygulamasını indirebilir ya da @huksf sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler