Şef Rasmus Munk ile Nefis Bir Gastronomi Yolculuğu

Şef Rasmus Munk ile Nefis Bir Gastronomi Yolculuğu

Alchemist restoranının baş şefi ve 2023 Dünyanın En İyi 50 Restoranı listesinde beşinci sırada yer alan Munk, uzay menülerini henüz açıklamasa da, yemeklerin uzay..

 
Uzayda Michelin Yıldızlı Lezzetler: Şef Rasmus Munk ile Benzersiz Bir Gastronomi Yolculuğu...
 
Uzay turizmi alanında öncü şirketlerden SpaceVIP, Michelin yıldızı ödüllü Danimarkalı şef Rasmus Munk ile iş birliği yaparak, uzayın derinliklerinde eşsiz bir yemek tecrübesi sunmaya hazırlanıyor. Bu yenilikçi proje, sadece altı şanslı misafire, yıldızların arasında lezzet dolu bir akşam yemeği fırsatı vaat ediyor.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak yaptığımız araştırmalara göre, bu etkinlik uzay turizmi ve gastronomi dünyasında bir ilk olma özelliği taşıyor. Siz de bu sıra dışı deneyimi yaşamak ister miydiniz? Uzayda bir akşam yemeği, lezzetin sınırları ötesinde bir tecrübe sunuyor.
 
Uzayda Yemek Sanatı
2025 yılında Florida, Kennedy Uzay Merkezi'nden hareket edecek olan bu altı saatlik lüks uzay yolculuğunda, Şef Rasmus Munk misafirler için özel olarak hazırlanmış uzay menüsünü sunacak. Kişi başı 495 bin dolarlık bu özel etkinlikte, katılımcılar yemeklerini Dünya'nın 30 kilometre üzerinde, internet erişimi eşliğinde, gün batımı ve güneşin doğuşunun muhteşem manzarası altında tadacaklar.
 
Uzayda Bir Akşam Yemeği
Alchemist restoranının baş şefi ve 2023 Dünyanın En İyi 50 Restoranı listesinde beşinci sırada yer alan Munk, uzay menülerini henüz açıklamasa da, yemeklerin uzay macerası kadar etkileyici olacağının altını çiziyor. Bu benzersiz deneyim, uzay ve gastronomi tutkunlarını aynı masa etrafında buluşturacak.
 
Michelin Yıldızlı Uzay Deneyimi
SpaceVIP'in lüks gezisine olan ilgi, duyurulmasının ardından 24 saat içinde katılımcıların kayıt yaptırmak için sıraya girdiğini gösteriyor. İlk defa Michelin yıldızlı bu uzay yemeği deneyimi için herhangi bir özel eğitim ya da donanım gerekmiyor. Space Perspectives'in NASA'nın uzay balonu teknolojisiyle tasarladığı araç, yolcuları dünya dışı bir lezzet serüvenine çıkaracak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler