Gazipaşa'da Tarım Fuarı Heyecanı: 14. Yıl Maratonu

Gazipaşa'da Tarım Fuarı Heyecanı: 14. Yıl Maratonu

Fuar kapsamında, Gazipaşa'daki üreticilere yönelik eğitici seminerler de düzenleniyor. Bu seminerlerden ilki, BATEM’de görevli Doç. Dr. Filiz Öktürem Asri tarafından "Muzlarda..

 
Gazipaşa'da Tarım Fuarı Heyecanı: 14. Yıl Maratonu Başladı
 
Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 14. Gazipaşa Tarım Fuarı, coşkulu bir törenle ziyaretçilere kapılarını araladı. Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Web Sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre, 4 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fuar, 70 farklı firmanın katılımıyla tarım sektörüne dair yenilikleri ve ürünleri sergileyecek. Açılış töreninin ardından Gazipaşa'nın yerel yöneticileri ve vatandaşlar, firma stantlarını gezerek ürünler hakkında detaylı bilgiler edindi.
 
Fuar kapsamında, Gazipaşa'daki üreticilere yönelik eğitici seminerler de düzenleniyor. Bu seminerlerden ilki, BATEM’de görevli Doç. Dr. Filiz Öktürem Asri tarafından "Muzlarda Gübreleme ve Bakım" üzerine gerçekleştirilecek. Fuarın üçüncü gününde ise Ziraat Mühendisi Dr. Süleyman Bayram, "Avokado Bakım ve Beslemesi" konusunda bilgi verecek. Ayrıca, fuarın aynı günü çeşitli ürün yarışmaları da düzenlenecek, bu yarışmalarda Gazipaşa'nın en iyi tarım ürünleri ödüllendirilecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler