Beyaz Çikolatalı Brownie: Çay Saatleriniz İçin Eşsiz Lezzet

Beyaz Çikolatalı Brownie: Çay Saatleriniz İçin Eşsiz Lezzet

Beyaz çikolatalı brownie tam size göre! Geleneksel brownie tariflerinden farklı olarak beyaz çikolata kullanımı, bu tatlıyı hem görsel hem de lezzet açısından bir şölene dönüştürüyor..

 
Beyaz Çikolatalı Brownie: Çay Saatleriniz İçin Eşsiz Bir Lezzet
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak yapmış olduğumuz araştırmalara göre, çay saatlerinizi tatlandıracak farklı ve özgün bir tarif arayışındaysanız, beyaz çikolatalı brownie tam size göre! Geleneksel brownie tariflerinden farklı olarak beyaz çikolata kullanımı, bu tatlıyı hem görsel hem de lezzet açısından bir şölene dönüştürüyor. İster çikolatalı sos, ister dondurma ile servis edin, beyaz çikolatalı brownie, tarif defterinizin yıldızı olmaya aday.
 
Beyaz Çikolatalı Brownie İçin Gerekli Malzemeler:
 
* 4 adet yumurta
* 240 gram beyaz çikolata
* 300 gram bitter çikolata
* 100 gram eritilmiş tereyağı
* 160 gram toz şeker
* 2 çay kaşığı vanilya özü
* 160 gram un
 
Tarifin Hazırlanışı:
Öncelikle, derin bir tencerede tereyağını eritin ve üzerine parçalanmış bitter çikolataları ekleyin. Çikolatalar eriyene kadar sürekli karıştırın.
Başka bir kapta yumurtaları, toz şekeri ve vanilyayı alın ve şeker eriyene kadar iyice çırpın. Bu karışım krema kıvamını almalı.
Eriyen çikolata ve tereyağı karışımını, yumurtalı karışıma yavaşça ekleyin ve homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.
Un ve tuzu da ekledikten sonra karışımı pürüzsüz olana kadar çırpmaya devam edin.
 
Fırın kabınızı tereyağı ile yağlayın ve üzerine iki kat pişirme kağıdı serin. Karışımın yarısını kabın içine dökün ve üzerine parça parça beyaz çikolataları serpiştirin.
 
Kalan karışımı beyaz çikolataların üzerine dökün ve spatula ile düzleştirin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Brownie'yi fırından aldıktan sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakın.
 
İşte karşınızda, tadına doyum olmayan, ağızda dağılan bir lezzet: Beyaz çikolatalı brownie. Bu tarifi denedikten sonra, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacağına eminiz. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, yeni tarifler keşfetmeye ve sizlere sunmaya devam edeceğiz. Afiyet olsun!
 
Afiyet olsun...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler