Gastronomi Danışmanlığı...

Restoran Nasıl Açılır? Yeni restoran ve alakart otel restoranı açmak isteyenlere Gastronomi Danışmanlığında Pazara giriş stratejileri geliştirme program 'lar yapabilmek için nelere...

Gastronomi Danışmanlığı...Gastronomi Danışmanlığı...
 

Gastronomi Danışmanlığı ne demektir dediğimizde Sosyal ağlar ve internet arama motorlarında kaşımıza bir sürü eklentiler çıkıyor... Bu yazımda gastronomi danışmanlığı konularında bazı önemli detaylara ilgili sorular ile değinerek ihtiyacı olan işletmecilere faydalı olmaya çalışacağım...
 
Gastronomi Danışmanlığında Komple yiyecek ve içecek proje yönetimi nedir? Gastronomi Danışmanlığında Pazar araştırması ve fizibilite etütleri nasıl yapılır?
 
Gastronomi sektöründe Yeni Restoran Nasıl Açılır? Soruları İçin...
 
Yeni restoran ve alakart otel restoranı açmak isteyenler için Gastronomi Danışmanlığında Pazara giriş stratejileri geliştirme programlar yapabilmek için nelere ihtiyacınız olabilir?
 
Uluslararası mutfaklarda ve modern Türk mutfağında şehrin en iyi restoranlarını açabilmek için Örnek restoran Menüleri mühendisliği nasıl yapılır?
 
Peki yeni restoranınızı ve yeni otelinizi açabilmek için menü mühendisliğinin yanında (Menü Danışmanlığı) mevcut restoranınızın konsept geliştirme çalışmalarını nasıl yaparsınız?
 
Gastronomi Danışmanlığında uluslararası standartlara sahip otel ve restoran işletmelerinde Marka, restoran konsept tasarım önerileri ve Marka konsept geliştirme çalışmalarında önlemler nasıl alınır?
 
En iyi konsept önerileri ve en farklı ve akılda kalabilen konsept geliştirme konularında dikkat edilmesi gereken konular nelerdir?
 
Gastronomi Danışmanlığı...
Gastronomi Danışmanlığında Restoran altyapısı, restoran konsepti nedir diyenler için önerileri ve yeni restoran ve yeni otelinizde Marka konsept geliştirme çalışmalarında Sektör odaklı restoran tasarım ve restoran tasarımı geliştirme konularından. Nasıl bir yol izlenir?
 
Uluslararası yiyecek ve içecek sektöründe yeni bir restoranın İç tasarım ve modern çizgiler ile dış tasarım, aydınlatma ve çevre tasarımı yaparken en önemli detaylar nelerdir?
 
Yiyecek ve içecek danışmanlığında yeni bir restoran acarken Ön açılış hizmetleri nasıl yapılandırılır? Yeni restoranın ve otelinizin yiyecek ve içecek departmanlarında Hizmet, kalite ve ambiyans farkı yaratabilmek için güçlü çözüm seçenekleri nasıl yapılandırılır?
 
Şehrin en iyi restoran zincirine sahip olabilmek için Gastronomi Danışmanlığı almak gerekir mi? Gastronomi Danışmanlığı konularında uzun vadeli yada kısa vadeli ölçülerde nasıl düşünmek gereklidir?
 
Gastronomi Danışmanlığında 2020 yılında yasayan günümüz insanımızın beklentilerine ve yeni restoranların ve otel içerisinde yiyecek alanlarının modern kentlere yaraşır bir şekilde her şeyi ile birlikte mutfak kültürümüze (mutfak danışmanlığı) yakışan bir şekilde dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?
 
Korona virüs ve pandemi surecinden sonra gastronomi sektöründe açılan yeni restoranlar teker teker kapanırken geçmişteki örneklerini tekrar etmeyen, en yenilikçi, son modern şık projeler ile otellerde halka açık yiyecek alanlarında yeni restoran projeleri üretilmesine ve yiyecek içecek sektöründe en iyi kalite ve en iyi hijyen standartları ile rekabet ortamında nasil fark yaratabilirsiniz?
 
Değişen her yöneticiniz ile standartlarınız ve prensipleriniz değişmemeli...
 
Dünyada 4 kıtada ve 410.000 km mesafede yaşanmış gerçek tecrübelerimiz ile yeni restoran ve otel projeniz için yiyecek ve içecek departmanlarında Yıllık pazarlama planı, yeni restoranınızın (Restoran Danışmanlığı) konuya vakıf:
 
Uluslararası Konumda; Yiyecek ve içecek danışmanlığımutfak danışmanlığıişletmeci körlüğüYeni Restoran Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim?, Kesin Başarı İçin Restoran Danışmanlığı Almalımıyım?, Menü DanışmanlığıRestoran YönetimiGastronomi Danışmanlığıkonsept danışmalığıŞehrin En İyi Restoranlarına Nasıl Sahip Olabilirim?, Yeni Restoran Açmak İsteyenlerin En Çok Sorduğu Sorular?, Kalıcı Bir Restoran Sahibi Olabilmek İçin Dikkat !!! konularında mesleki eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyim. 
 
Profesyonel mutfakların kurulumunda; Mutfak PlanlamasıMutfak ÜniteleriMutfak TasarımıMutfak OrganizasyonuMutfak Çalışanlarının ÖzellikleriMutfak Bölümlerinin düzeni ve Mutfak ÇeşitleriMutfak Yönetiminde Verimlilik gibi konularda da bilgi ve danışmanlık alabileceğiniz gibi;
 
Mutfak yönetimi standartları, 
* Mutfak personeli mesleki eğitimi,
* Misafir karşılama prosedürleri,
* Misafir uğurlama prensipleri,
* Kalite kontrol,
* Servis personeli mesleki eğitimi (50 personelden fazla  çalışanı olan restoran ve otel işletmelerinde bu hizmeti vermemekteyim)
* Personel kontrol çizelgeleri, 
Restoran yönetimi sirküleri (50 personelden fazla  çalışanı olan restoran ve otel işletmelerinde bu hizmeti vermemekteyim)
* Yada sadece mutfak departmanı,
* Veya servis departmanı ile birlikte mutfak departmanı, (50 personelden fazla  çalışanı olan restoran ve otel işletmelerinde bu hizmeti vermemekteyim)
Gerçek bir ekip zihniyeti ile basari yakalanır prensibine inanarak,
 
Gastronomi Danışmanlığı...
Yeni acilmiş olan restoranınıza yada eksikliğiniz gördüğünüz konularda yardıma ihtiyacınız olan alanları tespit ederek gerek ilgili konularda danışmanlık alarak gerekse inandığınız bilgileriniz doğrultusunda kendi standartlarınızı oluşturmalısınız…
 
Peki ihtiyacınız olan Gastronomi Danışmanlığında Operasyonel ve finansal verimlilik analizi hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz? Bu konuda yatırımınızın en kısa surede en büyük kazancı sağlayabilmek için nasıl çalışmalar yaptınız? Yoksa “bu işlere ne gerek var?” diyenlerden misiniz?
 
Şehrin en iyi restoranlarından birine sahipseniz eğer Gelir artırma stratejileri ve bu stratejilerin yiyecek ve içecek sektöründe geliştirilerek kamu oyu üzerinde hangi sihirli yöntemler ile uygulanması konusunda neler biliyoruz?
 
Yeni açılan kalıcı bir restoranın şehirde ve ait olunan bölgede en mükemmel kazanç ve popülerler örneklerini gösterebilmesi için Pazarlama stratejisi hakkında ilgili sorumlunuz neler biliyor? Pazarlama stratejisi etkinliği hatta etkinlikleri konuşunda eni restoranınızın hangi özellikleri dikkate alınmalıdır?
 
Gastronomi Danışmanlığı alanında yapılan araştırmalarda şehir içi yada turizm kentlerinde yeni açılan restoranlar ve yiyecek içecek işletmelerinde Satış stratejisi nasıl yapılır? Satış stratejisi yaparken nelere dikkat edilir? Satış stratejisi neye göre planlanır? Satış stratejisi için en önemli detaylar nelerdir?
 
Yeni açılan ve şehrin en iyi standartlarına sahip olan restoranınızın misafir hizmetleri stratejisi ne olmalıdır? Şehrin yada bölgenin en iyi restoranı olabilmek için misafir hizmetleri stratejisi neye göre dizayn edilmelidir?
 
En iyi restoranların misafir hizmetleri stratejisinin altyapı çalışmaları yapılırken nelere dikkat edilmelidir? 
 
Gastronomi Danışmanlığı...
Zincir markalarınızda misafirlerinize sunduğunuz gıda ürünlerinizin sağlıklı, maksimum standartlarda ve güvenli şartlar altında, kalitesi ve lezzetini en üst seviyede tutarak, en ekonomik şekilde üretilmesi nasıl sağlanmalıdır? 
 
Otel ve restoranlarınızda yada marka Catering işletmenizde Taşıma yemek servisleriniz için üst düzey gıda güvenliği önlemleri alınırken dikkat edilmesi gereken prosedürler nelerdir? 
 
Yiyecek ve içecek alanlarında sıcak/soğuk zincirlerinizi kurulurken hangi standartlar ön planda tutulmalıdır? Gıda ürünlerinizi bozulmadan, lezzetini kaybetmeden gitmesi gereken hedefe ulaşması sizin için ne kadar önemlidir? 
 
2020 yılında pandamı tedbirlerinin ardandan Gastronomi danışmanlığı (Alakart restoran, otel restoranları, zincir markalar ve yemek marketleri) olarak yiyecek ve içecek işletmelerinde korona virüse karşı ic ve dış tedbirler alınmalıdır? Hijyen ve mesafe tedbirlerinde en önemli olanlar nelerdir? İşletme misafirleri maksimum oranda kendilerini nasıl güvende hisseder?
 
Uluslararası yiyecek ve içecek danışmanlığında hizmet verebileceğim bazı işletmeler yada kurumlar aşağıdaki gibidir;
 
*     Yiyecek Ve İçecek Üzerine Uluslararası Festival Ve Fuarlar,
*     Uluslararası Standartlara Sahip Alakart Restoranlar, 
*     Şehir İçin Alakart Otel Restoranları, 
*     Zincir Gıda Markaları,
*     Yenilikçi Yemek Marketleri “Gurme Market”,
*     Vip Catering Firmaları,
*     Yiyecek Ve İçecek Sektöründe Bulunan Kişi Yada Kurumlar,
*     Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Yapılacak Organizasyonlar,
*     Kişi Yada Kurumların Özel Ziyafet Yemekleri,
*     Kişi Yada Kurumların Özel Organizasyonları,
 
Tarafımın Hizmet Verebileceği İlgili Organizasyonlarda Mutfak Konseptlerim Nelerdir?
 
*     Akdeniz Mutfağı,
*     Osmanlı Ve Saray Mutfağı,
*     İstanbul Mutfağı,
*     Osmanlı Ve Türk Mutfağı,
*     Yöresel Mutfaklar,
*     Anadolu Halk Mutfağı,
 
Uluslararası Gastronomi danışmanlığımdan yararlanabilecek kişi yada kurumlar Türkiye saati ile sabah 11:00 ila aksam 20:00 saatleri arasında tarafım ile bağlantıya geçebilirler…
 
Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi Koord. Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir
 
Gastronomi Danışmanlığı Gastronomy Consultancy
Gastronomy Consultancy ...
"A la carte restaurant, hotel restaurants, chain brands and food markets"
 
What does Gastronomy Consultancy mean? Social networks and internet search engines come up with a lot of add-ons ... In this article, I will try to be useful to the operators who need it by addressing some important details about gastronomy consultancy ...
 
What is Complete food and beverage project management in Gastronomy Consultation, How are market research and feasibility studies done in Gastronomy Consultancy?
 
How to Open a Restaurant? And for those who want to open a new à la carte hotel restaurant, what may you need to develop programs to develop market entry strategies in Gastronomy Consultancy?
 
How is Menu engineering done in order to open the best restaurants of the city in international cuisine and modern Turkish cuisine? So, how do you do concept development studies of your existing restaurant in addition to menu engineering (Menu Consultancy) in order to open your new restaurant and new hotel?
 
How are measures taken in brand, concept suggestions and brand concept development studies in hotels and restaurants with international standards in Gastronomy Consultancy? What are the issues to be considered in the best concept suggestions and the most distinctive and catchy concept development?
 
In Gastronomy Consultancy, Restaurant infrastructure, restaurant concept suggestions and brand concept development studies for your new restaurant and new hotel. Sector-oriented restaurant design and restaurant design development. What kind of path is followed?
 
What are the most important details when designing the interior of a new restaurant in the international food and beverage industry with modern lines and exterior design, lighting and environmental design?
 
How to configure pre-opening services when opening a new restaurant in food and beverage consultancy? How to configure powerful solution options to make a difference in service, quality and ambience in the food and beverage departments of your new restaurant and hotel?
 
Is it necessary to get Gastronomy Consultancy to have the best restaurant chain in the city? How is it necessary to think about Gastronomy Consultancy issues in long term or short term?
 
 
 
What are the factors that should be taken into consideration in a way that suits our culinary culture (kitchen consultancy) with everything that suits the expectations of our people living in 2020 and new restaurants and food areas in the hotel in a way that suits modern cities?
 
While the new restaurants opened in the gastronomy sector after the coronavirus and pandemic process are closing one by one, the most innovative, latest modern stylish projects and new restaurant projects in public food areas in hotels and competition with the best quality and the best hygiene standards in the food and beverage industry How can you make a difference in the environment?
 
Your standards and principles should not change with every changing manager ...
 
With our real experiences in 4 continents and 410.000 km in the world, the annual marketing plan for your new restaurant and hotel project in food and beverage departments, the subject of your new restaurant (Restaurant Consultancy):
 
In line with your preferences:
 
* Restaurant manager,
* Chef,
* Restaurant chef,
* Comminity Relationship Manager,
* Cost control,
* Menu design,
* Kitchen management standards,
* Service personnel training,
* Guest welcoming procedures,
* Send off guests principles,
* Quality control,
* Personnel control charts,
* Restaurant management circular,
* Or just the kitchen department,
* Or the kitchen department with the service department,
* Believing in the principle that success is achieved with a real team mentality,
 
You should determine the areas where you need help in your newly opened restaurant or in the issues you see lacking, and you should establish your own standards in line with the information you believe in and by getting consultancy on related issues ...
 
So, how much information do you have about operational and financial efficiency analysis in Gastronomy Consultancy you need? What kind of studies have you done in order to provide the biggest profit of your investment in the shortest time? Or "what is the need for these jobs?" Are you one of those who say?
 
If you have one of the best restaurants in the city, what do we know about revenue raising strategies and what magical methods to develop these strategies in the food and beverage industry and apply them to the public opinion?
 
What does your responsible responsible person know about the Marketing strategy so that a newly opened permanent restaurant can show the best examples of gains and popularity in the city and the region of its belonging? What features of your restaurant should be taken into account when talking about marketing strategy effectiveness or even events?
 
In researches in the field of Gastronomy Consultancy, sales strategy in newly opened restaurants and food and beverage businesses in urban or tourism cities...
 
Some of the businesses or institutions that I can serve in international food and beverage consultancy are as follows;
 
* International Festivals and Fairs on Food and Beverage,
* A la Carte Restaurants with International Standards,
* A la Carte Hotel Restaurants for the City,
* Chain Food Brands,
* Innovative Food Markets "Gourmet Market",
* Vip Catering Companies,
* Persons or Institutions in the Food and Beverage Industry,
* Organizations to be held at home and abroad,
* Special Banquet Dinners of Individuals or Institutions,
* Private Organizations of Individuals or Institutions,
 
Gastronomi Danışmanlığı...
What Are My Kitchen Concepts In Related Organizations That I Can Serve?
 
* Mediterranean cuisine,
* Ottoman and Palace Cuisine,
* Istanbul Cuisine,
* Ottoman and Turkish Cuisine,
* Local Cuisine in Turkey,,
* Anatolian Folk Cuisine,
 
Turkey time with people or institutions that can benefit from consultancy International Gastronomy morning 11:00 to evening can contact with my hand between 20:00 ...

Gastronomi Danışmanlığı...



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler