BETAV'a

BETAV'a "Altın Bal" Ödülü

Bitlis balının tanıtımını şirketin öncelikli hedefi haline getiren BETAV, zengin bitki örtüsü ve iklimiyle ünlü olan bölgedeki arıcılık potansiyelini ortaya koyuyor. BETAV, doğal ve sağlıklı ürünlerini ulusal ve uluslara..

 
BETAV'a Uluslararası Bal Yarışması'nda 'Altın Bal' Ödülü...
 
BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş, uluslararası bir başarıya daha imza attı. Şirket, ilk defa katıldığı halde2023 Londra Uluslararası Bal Yarışması'nda, poliflora kategorisindeki bal markaları arasında birinci seçilen BETAV, Altın Bal ödülüne layık görüldü.
 
BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş, yıllardır sektörde öncü konumundaki üreticilerle ve teknik kadroyla üretime bu yıl başladı. Gerçek balın sağlık açısından önemi konusunda da BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş, topluma önemli bir bilinçlendirme görevini üstleniyor. 
 
Bitlis bögesindeki üreticiden topladıkları balları teste sokarak sertifikalı ve yüksek onaylı balları satışa sunuyor. BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş'nin ilk kez katıldığı 2023 Londra Uluslararası Bal Yarışması'nda kazandığı Altın Bal ödülü, şirketin kalite ve mükemmeliyet odaklı yaklaşımının bir göstergesi oldu.
 
Bitlis Balının Öncüsü: Betav
 
En sevilen bal çeşitleri içerisinde Bitlis balının tanıtımını şirketin öncelikli hedefi haline getiren BETAV, zengin bitki örtüsü ve iklimiyle ünlü olan bölgedeki arıcılık potansiyelini ortaya koyuyor. BETAV, doğal ve sağlıklı ürünlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtarak Bitlis balının dünya çapında ün kazanmasına katkı sağlıyor.
 
Betav'ın Kazancı Öğrencilere Burs Oluyor
 
Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV), maddi imkanları eğitimini karşılamaya yeterli olmayan öğrencilerin eğitimine katkı sağlıyor. BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş'den elde edilen gelir öğrencilerin eğitim yaşamını destekliyor. Şu anda 600 öğrencinin eğitimine destek olan vakıf 4600 öğrenci mezun etti.
 
Betav Hakkında
 
Betav Balcılık ve Arıcılık A.Ş, Türkiye merkezli bir bal üreticisi ve arıcılık şirketidir. Doğal ve saf ürünleriyle bilinen şirket, kalite ve güvenilirlik konusunda öncü bir konumda bulunmaktadır. 
 
Betav, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık açısından faydalı ve lezzetli bal üretimine odaklanmaktadır. Aynı zamanda Bitlis balının tanıtımı ve dünya çapında bilinirliğini artırmaya yönelik çalışmalar yürütmektedir.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler