• Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand İstanbul Listesinde

    Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand İstanbul Listesinde

  • Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand İstanbul Listesinde

    Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand İstanbul Listesinde


Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand İstanbul Listesinde

Michelin Guide İstanbul, İzmir, Bodrum’un yeni restoran seçkisini duyurmanın mutluluğu 'nu yaşıyor. Michelin müfettişleri, 15’i İzmir’de ve 19’u Bodrum’da olmak üzere toplamda 111..

 
Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand İstanbul Listesinde Yerini Aldı...
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre; İstanbul, 10.11.2023 - Michelin Guide'ın Türkiye'deki ikinci seçkisi olan ve 9 Kasım'da açıklanan restoranlar listesinde Türk ve Asya mutfağının eşsiz birleşimini sunan Inari Omakase, Michelin Bib Gourmand kategorisine girmeyi başardı.
 
Michelin Guide İstanbul, İzmir, Bodrum’un yeni restoran seçkisini duyurmanın mutluluğunu yaşıyor. Michelin müfettişleri, 15’i İzmir’de ve 19’u Bodrum’da olmak üzere toplamda 111 restoranı rehberin yeni seçkisine dahil etti.
 
Geçtiğimiz yıl Michelin Guide tavsiye listesinde yer alma şansı kazanan Inari Omakase, bu sene makul fiyatlarla yüksek lezzet deneyimi sunan restoranların ödüllendirildiği prestijli Bib Gourmand kategorisinde yer alma hakkı kazandı.
 
Harmoni ve Yenilik: Inari Omakase
 
Michelin Bib Gourmand listesinde yer alması, Inari Omakase'nin hem kalite hem de değer açısından uluslararası standartlara uygunluğunu kanıtlıyor. Michelin web sitesinde yer alan restoran tanıtımında Inari Omakase'nin hem modern hem de geleneksel unsurları ustalıkla harmanladığını ve şık, çağdaş bir atmosfere sahip olduğu özellikle vurgulandı.
 
Günümüzde Michelin Guide tarafından yapılan değerlendirme, Inari Omakase'nin yaratıcılıkla zenginleştirdiği mutfak sanatını ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmet anlayışını yansıtıyor. Inari Omakase, gelecekte de yenilikçi yemek kültürünün sınırlarını zorlamaya ve misafirlerine unutulmaz deneyimler sunmaya devam edecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler