Murat Kurum'dan, Girişimci Kadınlara 100 Bin Tl Destek

Murat Kurum'dan, Girişimci Kadınlara 100 Bin Tl Destek

Evi yuva yapan nasıl kadınsa toprağı vatan yapan da kadın lardır. 100 bin girişimci kadın larımıza ise İBB'den 100 bin TL işini geliştir diyeceğiz. Girişimci kadınımız, vereceğimiz ser..

 
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, Bayrampaşa'da Girişimci Kadınlarımız ile bir araya gelerek vaatlerini anlattı.
 
Kurum şöyle konuştu:
 
Evi yuva yapan nasıl kadınsa toprağı vatan yapan da kadınlardır. 100 bin girişimci kadınımıza size İBB'den 100 bin TL işini geliştir diyeceğiz. Girişimci kadınımız, vereceğimiz sermayelerle İSMEK'te vereceğimiz yine eğitimlerle desteklerle kendi işini kurabilecek hane ekonomisine destek olacak çocuklarını daha iyi şartlarda yetiştirebilmek için bir mücadele verecek.
 
Gerekirse İett Şoförü Eve Bırakacak
 
Belediye otobüsünden inen hanım kardeşim evine güvenle gitsin. Gerekirse benim İETT şoförüm hanımefendiyi evinin kapısına bırakacak. Annelerimizin endişesine odaklanıyoruz. 
 
Bu endişelerinden biri de başıboş gezen yüzlerce sokak hayvanıdır. Anadolu ve Avrupa yakasına kuracağımız iki büyük hayvan yaşam alanımızda hayvanlarımıza bakacağız. Buralarda kimliklendirme, aşılama, kısırlaştırma gibi uygulamalarımızı yapacağız.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler