Antalya'da Gastronomi ve Turizm Zirvesi

Antalya'da Gastronomi ve Turizm Zirvesi "FSUMMIT"

Zirvenin öne çıkan etkinliklerin 'den biri, 9 Mart 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek. Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Defne Tüysüzoğlu'nun moderatörlü 'ğünde yapılacak panelde..

 
Antalya'da Gastronomi ve Turizm Zirvesi: FSUMMIT...
 
Türkiye ve Antalya'nın turizm ve gastronomi alanında dünya çapında bir marka olarak öne çıkmasını hedefleyen FSUMMIT, dördüncü kez kapılarını açıyor. 8-9 Mart tarihlerinde Antalya NEST Congress & Exhibition Center'da düzenlenecek olan bu etkinlik, Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberlerinin gastronomi haberleri bölümü tarafından yakından takip ediliyor.
 
Zirvenin öne çıkan etkinliklerinden biri, 9 Mart 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek. Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Defne Tüysüzoğlu'nun moderatörlüğünde yapılacak panelde, "Yiyecek & İçecek Operasyonlarının Gelir Zincirine ve Müşteri Memnuniyetine Etkileri" ele alınacak. Bu önemli oturumda, sektör liderleri yiyecek ve içecek hizmetlerinin işletmeler üzerindeki finansal etkilerini ve müşteri deneyimini nasıl iyileştirdiklerini tartışacak.
 
Panelistler arasında, Mandarin Oriental Bodrum Yiyecek & İçecek Direktör Yardımcısı Mehmet Gazezoğlu, Fairmont Quasar İstanbul Yiyecek & İçecek Direktörü Engin Arslan, Swissôtel the Bosphorus İstanbul Yiyecek & İçecek Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Yelkenci, Swandor Hotels & Resorts Yiyecek & İçecek Müdürü Burkay Durukan ve Swissôtel Resort & Spa Çeşme Yiyecek & İçecek Direktörü Eylül Candan gibi sektörün önde gelen isimleri yer alıyor.
 
FSUMMIT, Türkiye'nin ve özellikle Antalya'nın, turizm ve gastronomi sektörlerindeki en yeni trendleri, yenilikleri ve başarı hikayelerini uluslararası platformda sergileme fırsatı sunuyor. Etkinlik, Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri ekibinin de dikkatle izlediği, sektör profesyonelleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik eden bir platform olarak ön plana çıkıyor.
 
Antalya, FSUMMIT ile bir kez daha dünya çapında bir turizm ve gastronomi destinasyonu olarak kendini kanıtlama fırsatı buluyor. Bu etkinlik, sektördeki yenilikçi fikirlerin ve sürdürülebilir iş modellerinin paylaşılmasına olanak tanıyarak, Türkiye'nin turizm ve gastronomi alanındaki liderliğini pekiştirmeyi amaçlıyor.
 
Antalya'da Gastronomi ve Turizm Zirvesi "FSUMMIT"


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler