Pasta Sanatı Eğitimlerinde Şef Ali Altun'dan Ustalık Dersleri

Pasta Sanatı Eğitimlerinde Şef Ali Altun'dan Ustalık Dersleri

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde verdiğimiz aşçılık eğitimleri, katılımcıların sektörde profesyonel bir şef gibi hissetmeleri için gereken tüm donanıma sahip. Burada..

 
Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde Pasta Şefleri Yetişiyor
Karşıyaka Belediyesi'nden Gastronomi Eğitimleri: Ünlü Şeflerden Pasta Dersleri
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak, Karşıyaka Belediyesi'nin Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde başlattığı yeni eğitim serisini sizlere aktarıyoruz. Türk ve dünya mutfaklarının inceliklerini Karşıyakalılara sunmayı hedefleyen belediye, ünlü pasta şefi Ali Altun önderliğinde pasta yapım kursları düzenlemeye başladı. Bu kurslar, farklı bölgelerden ve hatta Fransa'dan gelen onlarca şef adayını ağırlıyor.
 
Dünya Standartlarında Eğitim
 
Başkan B. Yıldız Ünsal, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde verilen eğitimlerin hem Türkiye'nin gastronomi kültürünü koruma hem de dünya mutfaklarını tanıma noktasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Merkez, Fransız Pasta Eğitimi gibi yeni kurslarla da eğitim yelpazesini genişletiyor. Ünlü şef Ali Altun'un liderliğindeki üç günlük kurs, katılımcılara 18 farklı Fransız pastasını aslına uygun şekilde yapma fırsatı sunuyor.
 
Karşıyaka'dan Uluslararası Gastronomi Köprüsü
 
Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, "Mutfak Sanatları Merkezimizde hem Türkiye'nin zengin gastronomi mirasını korumak hem de uluslararası mutfak bilgisiyle şef adaylarımızı donatmak istiyoruz. Merkezimizde düzenlenecek olan daha fazla kurs ve atölye ile uluslararası deneyimli şefleri ağırlamaya devam edeceğiz. Mutfak sanatlarına ilgi duyan herkesi bu etkinliklere katılmaya davet ediyoruz," dedi.
 
Şef Ali Altun'dan Eğitim Taahhüdü
 
Şef Ali Altun ise, "Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde verdiğimiz aşçılık eğitimleri, katılımcıların sektörde profesyonel bir şef gibi hissetmeleri için gereken tüm donanıma sahip. Burada geçirdiğimiz üç gün boyunca, hem bilgi hem de tecrübe paylaşımında bulunduk. Gelecekte de burada benzer kursları tekrar tekrar düzenleyeceğiz," şeklinde konuştu.
 
Sonuç
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, Karşıyaka Belediyesi ve Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nin düzenlediği bu etkinliklerin, Türkiye'nin gastronomi alanında uluslararası bir merkez haline gelmesine katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Eğitim ve gastronomi tutkunları için bu kurslar kaçırılmaz bir fırsat sunmaktadır. Detaylar ve güncellemeler için sitemizi takip etmeye devam edin.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler