Bask Mutfak Dünyası Ödülü Türkiye'ye Geldi...

Bask Mutfak Dünyası Ödülü Türkiye'ye Geldi...

Gastronomi dünyasının nobeli olarak adlandırılan Basque Culinary World Prize (Bask Mutfak Dünyası Ödülü), bu sene misafirlerine Mardin Cercis Murat Konağı'nda dillere..

 
Bask Mutfak Dünyası Ödülü Türkiye'ye Geldi...
 
Gastronomi dünyasının nobeli olarak adlandırılan Basque Culinary World Prize (Bask Mutfak Dünyası Ödülü), bu sene misafirlerine Mardin Cercis Murat Konağı'nda dillere destan yemekleriyle Mezopotamya'nın tam ortasında bambaşka bir deneyim yaşatan Ebru Baybara Demir'in oldu. 
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak Türk mutfağı şefleri hakkında kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Michelin Yıldızı ödüllerinden sonra ülkemize bu gururu yaşatan Ebru Baybara Demir'i daha yakından tanımaya hazır mısınız?
 
Bask Mutfak Dünyası Ödülü Türkiye'ye Geldi...
Her yıl dünyanın en iyi şefleri, akademisyenleri ve uzmanlarından oluşan bir jüri, dünyanın farklı yerlerinden binlerce şefi değerlendiriyor. Değerlendirmeler neticesinde birinci seçilen şefin belirleyeceği bir projeye Bask Hükümeti ve Bask Culinary Center tarafından 100bin euro hibe ediliyor. 
 
Hem bir sosyal sorumluluk projesi hem de prestijli bir gastronomi ödülü olan Bask Mutfak Dünyası Ödülü'nün bu sene Mardin'de yıllardır eski ve yeniyi harmanlayarak gastronomi rüzgarı estiren Ebru Baybara Demir'e gelmiş olması hepimiz için büyük bir gurur!


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler