Ünlü Şef Gordon Ramsay'in Barı Neden İstila Edildi?

Ünlü Şef Gordon Ramsay'in Barı Neden İstila Edildi?

Altısı kadın olmak üzere, toplamda altı 'profesyonel işgalci' mekana girerek kapıya, içeri girmeye çalışanlara karşı yasal işlem tehdidi içeren uyarılar asmış. İşgalciler..

 
Ünlü Şef Gordon Ramsay'in Barı Neden İstila Edildi?
 
Londra'nın gözde mekanlarından biri olan, ünlü İngiliz şef Gordon Ramsay'e ait bar, bir grup evsiz tarafından işgal edildi. Kısa süre önce kapalı olan mekan, 13 milyon sterlin değerindeki tesisinden bu kişileri çıkarma çabalarıyla gündemde. Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre, Ramsay bu durumdan oldukça rahatsız.
 
Televizyon programlarıyla tanınan Ramsay'in Regents Park'ta bulunan lüks York&Albany barı, yeni bir kira anlaşması nedeniyle geçici olarak hizmet dışı bırakılmıştı. 
 
Ancak bu süreçte, altısı kadın olmak üzere, toplamda altı 'profesyonel işgalci' mekana girerek kapıya, içeri girmeye çalışanlara karşı yasal işlem tehdidi içeren uyarılar asmış. İşgalciler, barı kullanılamaz hale getirirken, Ramsay çarşamba günü polis yardımıyla bu kişileri uzaklaştırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.
 
İngiliz basınına konuşan bir kaynağa göre durum, Ramsay için tam anlamıyla bir kâbus. 
 
Barın kapalı olduğu dönemde içeri sızan 'profesyonel işgalciler', tüm güvenlik önlemlerini aşmayı başarmış. Barın ön kapısına "bu bir konut binası değildir" ibaresiyle birlikte kalma hakları olduğunu belirten bir yasal uyarı yerleştiren işgalciler, herhangi bir şiddet tehdidi ya da girişiminde bulunulması halinde hukuki işlem başlatma tehdidinde bulunmuşlar. Gordon Ramsay, 19'uncu yüzyıldan kalma bu tarihi yapıyı işgalcilerden geri almanın yollarını arıyor.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak sürekli güncellenen bu olayla ilgili daha fazla bilgi edinmeye ve sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler