Ünlü Şefler Narenciyeli Lezzetleri Yeniden Yorumladı

Ünlü Şefler Narenciyeli Lezzetleri Yeniden Yorumladı

BN Hotel Thermal&Wellness’ın bu yıl 12-14 Ocak tarihlerinde Mersin’de ikincisini düzenlediği ’Mandalina Festivali’nde yerli ve yabancı misafirlere hem lezzetli hem de eğlenceli..

 
Ünlü Şefler Narenciyeli Lezzetleri Yeniden Yorumladı...
 
Mandalina Festivali yoğun ilgi gördü
Mersin’de bu yıl BN Hotel’in ev sahipliği yaptığı ’Mandalina Festivali’ sona erdi. Festivalde, Türkiye’nin ünlü şefleri narenciyeli lezzetleri yeniden yorumlayarak çeşitli yemek şovları gerçekleştirdi.
 
BN Hotel Thermal&Wellness’ın bu yıl 12-14 Ocak tarihlerinde Mersin’de ikincisini düzenlediği ’Mandalina Festivali’nde yerli ve yabancı misafirlere hem lezzetli hem de eğlenceli bir hafta sonu yaşatıldı.
 
Alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, Rafet İnce, Rüzgar Sünbül ve Eyüp Kemal Sevinç’in yer aldığı ünlü şefler narenciyeli lezzetleri yeniden yorumlayarak çeşitli şovlar gerçekleştirdi. Misafirler, otelin bahçesinin ekili alanında gerçekleşen hasat gezisinde kendi elleriyle dalından mandalina toplarken, çocuklar da mandalina temalı zanaat atölyesinde doyasıya eğlenerek kendileri için hazırlanan lezzetli barbekünün tadını çıkardı. 
 
Ayrıca düzenlenen çeşitli workshoplar ve söyleşiler çerçevesinde sektörün farklı alanlarındaki profesyonelleri buluşturan ve şenlik havasında geçen festival, pek çok kişi tarafından ilgiyle takip edildi.
 
170 dönümlük meyve bahçesi
 
BN Hotel’e ait toplamda 348 dönümlük arazinin 170 dönümüne meyve ve sebze ekilmiş olan bahçede, narenciye, şeftali, ayva, nar, zeytin, hurma ağaçları ve sebze bahçeleri de bulunuyor.
 
Ünlü şeflerden lezzet şovu
 
Festival boyunca birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen etkinlik, usta şeflerin katıldığı söyleşilere ve workshoplara da sahne oldu. Festivalin ilk gününde ünlü ustalardan Şef Rüzgar Sünbül ‘Çupra Lidaki’, ikinci günü Şef Eyüp Kemal Sevinç ‘Zeytinyağlı Fesleğenli Mandalinalı Kereviz’, son günü ise Şef Rafet İnce ‘Portakallı Sufle’ ile festival alanında tam bir lezzet şovu sunarak, katılımcı konukları kendilerine hayran bıraktılar.
 
World LuxurySpa Awards’da Avrupa’nın ’En iyi Spa ödülü’nü aldı
 
Toplamda 9 farklı oda kategorisinde 246 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama hizmeti sunan BN Hotel Thermal&Wellness, eğitimden istihdama, tanıtımdan gıda üretimine kadar pek çok alanda Mersin turizmine öncülük ediyor. 
 
’LuxuryThermal’ konseptiyle hizmet veren ve 11 bin 500 metrekare ile Türkiye’nin en büyük SPA alanına sahip otel, 2023 World Luxury SPA Awards’daLuxury Thermal Hotel Spa, Best Interior Design ve Luxury Mineral Spring Spa kategorilerinde üç ayrı ödül aldı. Otel ayrıca, Avrupa’nın ’En iyi LuxuryThermal Hotel Spa’sı seçilirken, TripAdvisor’dan ise TravelersChoise 2023 ödülünün sahibi oldu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler