Arjantin'de Şefler Yarıştı: Akrobatik Pizza Gösterisi

Arjantin'de Şefler Yarıştı: Akrobatik Pizza Gösterisi

Arjantin, dünya pizza yarışmasına ev sahipliği yaparak şeflerin hünerlerini sergilediği renkli bir etkinliğe sahne oldu. Buenos Aires'te düzenlenen bu yarışmada, pizza yapımının..

 
Arjantin'de Şefler Yarıştı: Akrobatik Pizza Gösterisi...
 
Türk Aşçı Haberleri - Arjantin, dünya pizza yarışmasına ev sahipliği yaparak şeflerin hünerlerini sergilediği renkli bir etkinliğe sahne oldu. Buenos Aires'te düzenlenen bu yarışmada, pizza yapımının akrobasi ile birleştiği serbest stil gösterileri büyük ilgi topladı.
 
14 Ülkeden Katılım
Başkent Buenos Aires'te gerçekleşen yarışmaya, İtalya, Ekvador, Peru ve Senegal gibi 14 farklı ülkeden 174 pizza şefi katıldı. Akrobatik serbest stil ve gurme pizza gibi çeşitli kategorilerde yarışan şefler, üç gün boyunca hünerlerini sergiledi.
 
Akrobatik Gösteriler İlgi Çekti
Yarışmanın en dikkat çeken bölümü, akrobatik serbest stil gösterileri oldu. Yarışmacılar, havaya attıkları pizza hamurlarıyla izleyicilere görsel bir şölen sundu. Birinciliği kazanan Arjantinli pizza şefi Maximiliano Mieres, uzun yıllardır bu antrenmanları yaptığını ve sonunda birinci olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
 
Jüri Üyeleri ve Değerlendirme
Yarışmanın 30 kişilik jürisi, şeflerin yanı sıra tanınmış gurmeler ve gazetecilerden oluştu. Jüri üyeleri, yarışmacıların performanslarını dikkatle değerlendirerek kazananları belirledi.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Arjantin'de düzenlenen bu etkileyici yemek yarışmalarını sizlere aktarmaktan mutluluk duyuyoruz. Pizza yapımının sanata dönüştüğü bu etkinlik, dünya genelinde büyük ilgi topladı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler