Demirköy'de Trüf Mantarı Eğitimi

Demirköy'de Trüf Mantarı Eğitimi

Demirköy Orman İşletme Müdürlüğünce köylülere trüf mantarı hakkında bilgiler verildi. Orman İşletme...

Demirköy'de Trüf Mantarı Eğitimi
Demirköy Orman İşletme Müdürlüğünce köylülere trüf mantarı hakkında bilgiler verildi.
 
Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan, Hamdibey köyünde gerçekleştirilen toplantıda, trüf mantarının çok önemli bir ürün olduğunu söyledi. Trüf mantarının türlerine göre çok yüksek fiyatlara satıldığını ifade eden Ceylan, dünyada kara elmas olarak anıldığını belirtti.
 
Değerli tüketim ürünleri arasında trüf mantarının üst sıralarda bulunduğunu aktaran Ceylan, Türkiye'de de trüf mantarı yetiştiriciliğini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler