Alanya da Gelecegin Şefleri Yarıştı

Alanya da Gelecegin Şefleri Yarıştı

Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. Geleneksel turizm haftası yarışmaları gerçekleştirdi...

Alanya Da Gelecegin Şefleri Yarıştı
Tah_Sadi Gür
 
Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  3. Geleneksel turizm haftası yarışmaları gerçekleştirdi Modern Türk Mutfağı,  Alkolsüz içecekler  ve Hauskeping yarışmalarına  Antalya Falez MTAL Manavgat Evliya çelebi MTAL Gaziaşa Av.Kemal Akça MTAL Rıfat Azakoglu MTAL Demirtaş ÇPL Berat Hayriye comertoglu ÇPL Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi ve okulumuz öğrencileri katıldı.  
 
Yarışmaya katılan tüm okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. Tüm okullarımıza ve öğrencilerimize  kupa madalya ve katılım belgeleri takdim edildi. 
 
Yarışma  Hakkında Bir Açıklama yapan Alanya Ümit  Atalay Mesleki ve Teknik  Anadolu lisesi Müdürü  Ahmet Uyar;
Bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel beye,  ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hüseyin Er 'e ALTİD Başkanımız sayın Burhan SİLİ'ye AKPAB başkanı ve yönetim kurulu üyeleri KONTİD başkanına Ayider yönetimine Hoted yönetimine emeği geçen herkese ümit altay ailesi olarak Teşekkür ederiz dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler