Anadolu’nun Lezzetlerini Ramazan Sofralarında

Anadolu’nun Lezzetlerini Ramazan Sofralarında

Bu yıl Ramazan Ayı boyunca tüm kurum ve kuruluşların düzenleyeceği iftar programlarına...

Anadolu’nun Lezzetlerini Ramazan Sofralarına Taşıyor
Bu yıl Ramazan Ayı boyunca tüm kurum ve kuruluşların düzenleyeceği iftar programlarına ev sahipliği yapacak olan İstanbul Lütfi Kırdar, Anadolu mutfağının unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini Maçka Teras’a gelen konukların beğenisine sunacak.
 
Boğaz manzaralı 2 bin 500 kişilik Maçka Teras’da Borsa Restaurant’ın Executive Şefleri’nin dokunuşlarıyla hayat bulan Anadolu’nun birçok lezzeti Ramazan sofralarında şölen yaratacak.
 
İstanbul Lütfi Kırdar Genel Koordinatörü Güniz Atıs Azrak, “Anadolu mutfağının muhteşem lezzetlerini usta aşçılarının tarifleriyle var eden Borsa Restaurant ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı’nın geleneklerini yaşatmaya devam edeceklerini belirtti. 
 
Ramazan sofralarımız eşsiz yemeklerle zenginleşirken, misafirlerimizi İstanbul Boğazı’nın huzurlu manzarasında aileleri, dostları, sevdikleri ve çalışma arkadaşlarıyla beraber bu özel anları bizimle paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler