Nerede O Eski Ramazan Sofraları Diyenlere

Nerede O Eski Ramazan Sofraları Diyenlere

Matbah Restaurant Osmanlı Saray Mutfağının geleneksel olarak sunduğu Ramazan’da Osmanlı’dan ‘Diş Kirası’...

Nerede O Eski Ramazan Sofraları Diyenlere, Ayasofya Gölgesinde, Cafer Ağa Medresesi Manzarasında, Osmanlı Usulü Ramazan Sofrası.
 
Matbah Restaurant Osmanlı Saray Mutfağının geleneksel olarak sunduğu Ramazan’da Osmanlı’dan ‘Diş Kirası’ Geleneği ile süslediği Özel Ramazan menüsünü siz ve dostlarınızın beğenisine sunuyor.
 
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Osmanlı Saraylarında Padişahlara ve yakınlarına sunulmuş yemeklerden oluşan özel Ramazan menümüzle İstanbul’luları Sultanahmet ruhunda bir iftara bekliyoruz.
 
Matbah-I Beray-İ Hasdan Ramazan’da Bahçede Osmanlı Saray Sofrası
 
İftariyelikler
Medine Hurması, Cevizli Sucuk, Zeytin, Beyaz Peynir, Ev Yapımı Reçel, Rumeli Balı, Tereyağı.Ramazan Pidesi, Her İftar Akşamına Özel Osmanlı Şerbeti İkramı..
 
Çorba
Biga Köy Tarhanası - Vişne ekşisi ile tatlandırılmış yoğurtlu ve baharatlı meyve çorbası.
 
Soğuk Başlangıçlar
Kayserili Hacının artisan pastırması, Cevizli zeytin ezmesi ve BabaganuşSICAK BAŞLANGIÇArefe Köftesi - Kuş üzümü, Badem ve Baharatlı kıyma doldurulmuş içli köfte Ballı Gemici Böreği - Karışık Türk Peynirleri ile sarılmış gemici böreği bal ile
 
Matbah’tan Ana Yemek
Kuzu İncik, Marmarine(1463) - Ispanak yatağında servis edilen tarçın ve tane karabiber ile tatlandırılmış kuzu incik veya Hünkar Beğendi(1612), dana etinden, köz patlıcanlı
 
Sarayda Tatlı Lokmaları Tabağı
Fındıklı Güllaç veya Helva-i Hakani Matbah’ tan Misafirlerine Diş Kirası Hediyesi. Limitsiz Çay / Kahve ve Meşrubat
 
Matbah Restaurant, Yüzyıllar boyu Osmanlı İmparatorluğuna ev sahipliği yapan tarihi yarımada da “Buram Buram Tarih Kokan Ambiyansı” 
 
Ramazan ayı boyunca birbirinden özel tatlarını siz değerli konuklarının beğenisine, şık ve modern bir servis ile sunuyor. 
 
Matbah Restaurant   
Rezervasyonlarınız için: 
Gsm: +90 533 512 27 68 Telefon: +90 212 514 61 51 Fax: +90 212 514 51 52
Web : www.matbahrestaurant.com      E-Mail : [email protected]  
Not ; Otoparkımız ve Vale hizmetimiz vardır . 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler