Myo’lu Aşçılar Madalyalara Doymadı

Myo’lu Aşçılar Madalyalara Doymadı

ADÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Öğretim üyesi ve Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Emrah Köksal Sezgin..

Myo’lu Aşçılar Madalyalara Doymadı 
Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Kuşadası Davutlar Meslek Yüksek Okulu(MYO) Aşçılık Öğrencileri Slovenya'da Düzenlenen “4. Uluslararası Aşçılık Yarışması”nda bir altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
 
ADÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Öğretim üyesi ve Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Emrah Köksal Sezgin önderliğinde Slovenya’da düzenlenen “ 4. Uluslararası Aşçılık Yarışması”na katıldı. 
 

AŞÇILIK MESLEĞİ HAKKINDA

Üniversiteli aşçılardan Kadir Dönmez canlı yarışma kategorisinde bir altın ve 2 gümüş, Karya Tekir, 2 bronz, Merve Şahin bir bronz ve Gürkan Beşli de bir bronz kazandı.
 
Elde ettikleri bu madalyalarla ülkemizi başarıyla temsil eden ADA Kuşadası Davutlar MYO öğrencileri, Türkiye’ye Güney Avrupa Üniversiteleri arasında da takım halinde ikinciliği kazandırdılar. 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler