• Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti

    Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti

  • Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti

    Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti


Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti

Türk Mutfağı şeflerinden Hasan Köysüren yaklaşık 20 gün önce memleketi Kırşehir’e dönen Hasan Köysüren (29) bir süre sonra yüksek ateş, öksürük...

Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti...
 
Kırşehir’de Koronavirüs tedavisi gören 29 yaşındaki Hasan Köysüren hayatını kaybetti.
 
İstanbul’da aşçılık yapan ve Türk Mutfağı şeflerinden Hasan Köysüren yaklaşık 20 gün önce memleketi Kırşehir’e dönen Meslektaşımız (29) bir süre sonra yüksek ateş, öksürük ve halsizlik şikayetleri ile hastaneye yatırıldı.
 
Gözlemde tutulan ve Koronavirüs testi pozitif çıkan Köysüren tedavi altına alındı. Genç şefin koronavirüse yakalandığının öğrenilmesinin ardından yakın çevresi ve görüştüğü kişiler de karantina altına alınmıştı.
Meslektaşımız Hasan Köysüren Hayatını Kaybetti
Acı Haber Geldi
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Hasan Köysüren (29) kronik rahatsızlığına bağlı olarak Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Köysüren’in cenazesi alınacak özel önlemlerin ardından defnedilecek.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak; 
Merhum Meslektaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Rıza şirin
    3/31/2020

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler