Dondurulmuş Yoğurt Parçaları ve Yeşil Doğa Suyu...

Dondurulmuş Yoğurt Parçaları ve Yeşil Doğa Suyu...

En iyi yaz içeceklerinden Yeşil Doğa Suyu nasıl yapılır? En iyi meyveli yoğurtlardan Dondurulmuş Yoğurt Parçaları nasıl yapılır? Sağlıklı beslen...

Dondurulmuş Yoğurt Parçaları ve Yeşil Doğa Suyu Nasıl Yapılır?
Yaz mevsimi iyice kendini belli etmeye başladı. Yaz aylarında Sağlıklı beslenme ve ferahlatıcı içeceklere dikkat etmeliyiz. En sağlıklı içecekler nelerdir? Sıcak yaz aylarında besleyici içeceklerden hangilerini tercih etmeliyiz?
 
Türk aşçı haberleri olarak araştırtırdık ve Şef Jale Balcı’nın yemek arşivinde bulduk...
 
Dondurulmuş Yoğurt Parçaları ve Yeşil Doğa Suyu
En iyi yaz içeceklerinden ferahlatıcı içeceklerden ve serinletici içeceklerden Yeşil Doğa Suyu Nasıl yapılır? Evde sağlıklı detoks içecekler yapabilirmiyim diye soranlar vardır mutlaka...
 
Nevis mevsim meyvelerinden sağlıklı ve besleyici Dondurulmuş Yoğurt Parçalarını daha önce evinizde yapmayı denediniz mi? Yaz yiyecekleri ve yaz içecekleri konusunda turk mutfağı şeflerimizin özel tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
İşte sizlere modern Türk mutfağında en farklı lezzetler ile en nefis ve en lezzetli tarifleri ile bilinen araştırmacı yazar Şef Jale Balcı’nın yemek arşivinden derlediğimiz “Yeşil Doğa Suyu” ve Dondurulmuş Yoğurt Parçaları tarifi…
 
En İyi Yaz İçeceklerinden Yeşil Doğa Suyu Nasıl Yapılır? “2 Kişilik”
En Besleyici İçeceklerden Yeşil Doğa Suyunda Kullanılan Malzemeler:
 
*     3 Adet Salatalık
*     2 Adet Kereviz Sapı
*     2 Adet Yeşil Elma (Doğranmış)
*     Yarım Limonun Suyu
*     Ceviz Büyüklüğünde Taze Zencefil
*     Yarım Demet Maydanoz (Temizlenmiş Ve Ayıklanmış)
 
En Sağlıklı Detoks İçeceklerden Yeşil Doğa Suyu Hazırlanış Tarifi:
 
Dondurulmuş Yoğurt Parçaları ve Yeşil Doğa Suyu
Limon suyu hariç tüm meyveleri meyve sıkma makinesine yerleştirin ve sularını sıkın. Limon suyunu ekleyin ve servis yapın.
 
Yeşil Doğa Suyu Not: 
Eğer meyve sıkacağınız yok ise tüm malzemeleri bir blendera alın ve bir bardak su ekleyerek iyice çırpın. Süzün ve limon suyunu ekleyerek için. Tüm ürünlerin soğuk olmasına dikkat edin.
 
En İyi Meyveli Yoğurtlardan Dondurulmuş Yoğurt Parçaları Nasıl Yapılır? “4 Kişilik”
En Ferahlatıcı Meyveli Yoğurtlardan Dondurulmuş Yoğurt Parçaları İçin Kullanılan Malzemeler:
 
*     2 Su Bardağı Tam Yağlı Yoğurt
*     3 Yemek Kaşığı Bal Veya Akçaağaç Şurubu
*     1 Paket Vanilya
*     1 Çay Bardağı Çilek, Doğranmış
*     1 Çay Bardağı Yabanmersini
*     1 Çay Bardağı Ahududu
 
En Besleyici Yoğurtlardan Dondurulmuş Yoğurt Parçaları Hazırlanış Tarifi:
Bir kapta yoğurda; vanilyayı ve balı ilave edip karıştırın. Karışımı yağlı kâğıt serili tepsiye dökün. Kaşık yardımıyla eşit ama çok ince olmayacak şekilde dağıtın. Üzerini çilek, yaban mersini ve ahududu ile süsleyin. 
 
Süslemek için tercihe göre granola, hindistan cevizi veya çikolata parçacıkları da kullanabilirsiniz. Dondurucuda en az 4-5 saat arası iyice sertleşene kadar bekletin. Elinizle kırdıktan veya bıçakla kestikten sonra servis edin.

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler