Şef Emre İnanırdan Çağdaş Yorumlar, Geleneksel Mezeler

Şef Emre İnanırdan Çağdaş Yorumlar, Geleneksel Mezeler

Şehrin muhteşem manzarasını kucaklayan Aila, Türk ve Dünya mutfağının lezzetli mezelerini tatmak isteyen herkesi ve gastronomi tutkunlarını...

Şef Emre İnanırdan Çağdaş Yorumlar İle Geleneksel MezelerŞef Emre İnanırdan Çağdaş Yorumlar İle Geleneksel Mezeler
 
Aila’da Şef Emre İnanır tarafından geleneksel mezelerin çağdaş yorumlarla hazırlandığı ve her gün farklı lezzetlere ev sahipliği yapan sınırsız meze gecelerinde nazuktan, piraye, borani ve pancarlı kısır gibi Aila’nın imza mezelerinin yanı sıra yeni menüden cercerun, Girit ezme ve mercimek fava gibi lezzetleri deneyebilirsiniz.  
 
Şehrin muhteşem manzarasını kucaklayan Aila, Türk ve Dünya mutfağının lezzetli mezelerini tatmak isteyen herkesi ve gastronomi tutkunlarını bekliyor. 
 
Türk mutfağının yeni nesil temsilcisi Aila’nın imza mezelerinin keyfine canlı Türkçe pop müziği eşliğinde doyasıya varacağınız sınırsız meze geceleri, Salı’dan Perşembe’ye 17.00 - 20.00 saatleri arasında lezzet düşkünlerini bekliyor.
 
Şef Emre İnanır’ın çağdaş yorumu
 
Başarılı Türk mutfağı şeflerinden Şef Emre İnanır tarafından geleneksel mezelerin çağdaş yorumlarla hazırlandığı ve her gün farklı lezzetlere ev sahipliği yapan sınırsız meze gecelerinde nazuktan, piraye, borani ve pancarlı kısır gibi Aila’nın imza mezelerinin yanı sıra yeni menüden cercerun, Girit ezme ve mercimek fava gibi lezzetleri deneyebilirsiniz.  
 
Sıcak yaz günlerinde tatlı bir esinti
 
Şef Emre İnanırdan Çağdaş Yorumlar İle Geleneksel Mezeler
Sıcak yaz günlerine tatlı bir esinti katan Aila’nın yemyeşil bahçesinde düzenlenen sınırsız meze gecelerine Türkçe pop müziğinin klasikleşmiş ve en sevilen şarkıları eşlik ediyor. 
 
Şehrin kalbinde yer alan merkezi konum
 
Şef Emre İnanırdan Çağdaş Yorumlar İle Geleneksel Mezeler
Şehrin kalbinde yer alan merkezi konumuyla iş çıkışı günün yorgunluğu atmak, dostlarla buluşmak ve tadı damağınızdan silinmeyecek lezzetleri deneyimlemek için ideal bir adres olan Aila’nın sınırsız meze geceleri kişi başı 195 TL olup, fiyata bir içecek dahildir. 
 
Kaynak: gastronomidergisi.com


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler