GQ Bar Bodrum...

GQ Bar Bodrum...

Geçtiğimiz yıl Asya konseptli restoranımız Novikov Bodrum'u Yalıkavak Marina'da açmamız büyük bir başarıydı ve bizi de çok mutlu etti. 2021 yazında, portföyümüzü genişletmeye..

GQ Bar Bodrum...GQ Bar Bodrum...
 
Sn. İrem Orhan'nın Şamdan-plus'daki röportajını kaynak göstererek gastronomi haberlerinde fark yaratan Anton Pinskiy, GQ Bar Bodrum haberini paylaşmak istedik...
 
"Sunduğumuz gastronomik deneyim ile fark yaratıyoruz"
 
Bu yaz Novikov Bodrum’un yanı sıra Novikov Italy ve Novikov Helipad Lounge’ı da Yalıkavak Marina’da açan Novikov Group ortağı Anton Pinskiy ile yeni iş birlikleri ve güncel projelerini konuştuk.
 
"Geçtiğimiz yıl Asya konseptli restoranımız Novikov Bodrum'u Yalıkavak Marina'da açmamız büyük bir başarıydı ve bizi de çok mutlu etti. 2021 yazında, portföyümüzü genişletmeye ve iki işletmemizi daha Yalıkavak Marina'da açmaya karar verdik" diyen Novikov Group ortağı Anton Pinskiy ile Bodrum'daki son girişimleri ve yakın dönem planlarını konuştuğumuz keyifli bir sohbeti paylaştık.
 
Yaz nasıl geçiyor Novikov Bodrum'da, beklediğiniz gibi mi her şey, ilgi nasıl?
 
Geçtiğimiz yıl Asya konseptli restoranımız Novikov Bodrum'u Yalıkavak Marina'da açmamız büyük bir başarıydı ve bizi de çok mutlu etti. 2021 yazında, portföyümüzü genişletmeye ve iki işletmemizi daha Yalıkavak Marina'da açmaya karar verdik. Biri İtalyan mutfağı ile Londra'da büyük bir başarı elde eden konseptimiz Novikov Italy. İkincisi ise Novikov Bodrum restoranın çatısında, ilk kez bir helikopter pistinde bir bar olması. 
 
Dünyanın her yerinden turistlerin geldiği en iyi restoranlardan Yalıkavak Marina'da bu konseptlerimizin çok popüler olacağını biliyorduk. Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüse rağmen iki sezondur da Bodrum'da büyük ve güzel bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Son dönemde Türkiye'de yaşanan yangınlardan dolayı da çok üzgünüz. Umarız bir an önce yangınlar söner ve Türk turizmi hak ettiği ilgiyi yeniden görmeye başlar. Biz de Novikov Group olarak her zaman özellikle Bodrum'un değerinin anlaşılması için çalışmaya devam edeceğiz.
 
Bodrum'da ardı ardına pek çok yeni işletmenin açılmasıyla sizin fark yaratmak için dikkat ettiğiniz noktalar neler?
 
Novikov Group'un Londra, Miami, Doha, Porto Cervo gibi dünyanın en önemli lokasyonlarından sonra geçtiğimiz yaz Türkiye'ye getirdiğimiz Novikov Bodrum'u Yalıkavak Marina'da açmayı özellikle tercih ettik. Bodrum, dünya jet-set'inin uğrak noktası olan dünya çapında önde gelen bir destinasyon. 
 
GQ Bar Bodrum...
Özellikle uluslararası misafirlerin de Türkiye'de en çok ziyaret ettikleri yer. Novikov Group restoranlarının standartlarına ve restoran menü seçimine özenle dikkat ettik ama özellikle Bodrum'da restoranımızı açacağımız yer çok önemliydi. Bu farkı yaratmak için seçtiğimiz yerin Yalıkavak Marina olması en önemli farktı diyebiliriz. Dünyanın önde gelen markalarını çatısı altında toplayarak Bodrum'u Akdeniz çanağının en önemli tatil bölgesi konumuna getiren Yalıkavak Marina'da restoranlarımızı deniz kenarında açmamız daha da ilgi çekmesini ve popüler olmasını sağladı.
 
Novikov Bodrum'da oluşturduğunuz mutfak ve mönü diğer bölgelerden farkını nasıl ortaya koyuyor?
 
Dünyaca ünlü Novikov restoranlarının ortak özelliği, dünyanın her yerinden gelen taze balık ve kabuklu deniz ürünlerinin sergilendiği büyük buz tezgahlı 'fish market' dolabından seçeceğiniz ürünlerin, restoranın açık mutfağında istediğiniz şekilde pişirilmesi... 
 
Bu devasa buz tezgah/dolap tüm Novikov Group restoranlarının imza bir detayı. Ege bölgesinin alanında uzman en iyi balıkçılarını da yeniden bu sezonda projeye davet ederek ve 60'tan fazla yerel personele tekrar istihdam imkanı sağlayan Novikov Bodrum olarak uluslararası bir mutfak, yaratıcı şekilde her gün gelişen Uzak Doğu deniz ürünleri, Novikov bahçesinden taze sebzeler ve markanın yeni imza yemekleri ile Pan Asya mutfağını misafirlerimize deneyimletiyoruz. Günlük olarak şekillenen menü ile balık ve deniz ürünleri taze şekilde servis ediliyor.
 
GQ Bar Bodrum...İlk kez deneyimleyecekler için Novikov hakkında neler söylersiniz?
 
30 yılı aşkın süredir, 90'dan fazla başarılı projeye imza atmış Novikov Group olarak sektörde lider olmaya devam ediyoruz. Etkileyici coğrafya, yetenekli şeflerden gastronomik lezzetler, çağdaş tasarım, kusursuz hizmet ve rahatlatıcı atmosferi ile sektörde fark yaratıyoruz. Sürekli yeni projeler yaratan, aktif olarak yeni deneyimler sunan dinamik şirket Novikov Group olarak Türkiye'nin lüks yaşam ve yat turizminin marka elçisi Yalıkavak Marina'nın tam kalbinde, bu sezon da gerekli tüm önlemlerimizi alarak misafirlerimize güvenli, eşsiz lezzetlerimiz, olağanüstü deniz manzaramız ve ambiyansımız ile kaliteli bir servis sunmaya devam edeceğiz.
 
Tabii ayrıca Bodrum'da başka restoran ve bar ortaklıklarınız da var. Bunlar ve gelecek dönem projelerinizden bahsetmek ister misiniz?
 
Tüm Novikov'un aynı imza lezzet kalitesine sahip restoranları Novikov Bodrum, Novikov Italy ve Novikov Helipad Lounge Bodrum ünlü restorancılar Arkadiy Novikov (Novikov Grubu) ve Anton Pinskiy (Pinskiy & Co) işbirliğinde Yalıkavak Marina'da açıldı. Ayrıca ortakları arasında olduğumuz yeni, lüks bir destinasyon bar ve Pinskiy & Co ve Conde Nast projesi olan GQ Bar Bodrum, ilk kez Yalıkavak Marina'da kapılarını misafirlerine açtı. 
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan GQ Bar Bodrum, dünyanın erkek yaşam stilinde önde gelen medya markası olan GQ'nun fiziksel bir uzantısı. GQ Bar Bodrum, eşsiz bir mutfak ve bar deneyimini fark yaratan ambiyansında sunarken, 360 derecelik benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 
 
Yeni inşa edilen 650 metrekarelik bağımsız bir konumda yer alan GQ Bar Bodrum, Yalıkavak Marina'nın sahiline bakan özel bir alanda bulunan bar, açık mutfaktan ve gün batımını yakından izleyebileceğiniz terastan oluşuyor. Bu yaz Yalıkavak Marina'ya ilk kez getirdiğimiz Novikov Italy restoranı ve bir helikopter pistinde yer alan Novikov Helipad Lounge Bodrum da çok fark yaratan diğer projelerimiz. İtalya, İngiltere ve ABD gibi birçok ülkede restoranlar açan Novikov Group olarak yeni projeler üreterek restoranlarımızda farklı konseptler işlemeye ve misafirlerimize benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyoruz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler