İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları

İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları

İstanbul’un en iyi alkolsüz balık restoranları denilince akla son dönemde açılan, Anadolu yakasının nezih semtlerinden biri olan Koşuyolu’nda, ulaşımı oldukça rahat bir lokasyon..

İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Selin ÇİÇEK
 
İstanbul’da balık denilince akla ilk boğaz gelse de İstanbul’da güzel bir balık yemek için illa ki boğaza gitmeniz gerekmez. İstanbul’da sevdiklerinizle alkolsüz güzel bir balık yemek için size birkaç alternatif sıralayabiliriz.
 
Sunmare Balık Restuarant 
 
İstanbul’un en iyi alkolsüz balık restoranları denilince akla son dönemde açılan, Anadolu yakasının nezih semtlerinden biri olan Koşuyolu’nda, ulaşımı oldukça rahat bir lokasyondaki Sunmare Restuarant geliyor. Alkolsüz balık restoranı Sunmare, müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesini ön planda tutuyor. Çalışanları oldukça güler yüzlü ve ilgili. 
 
İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Ailenizle ve sevdiklerinizle rahatça gidebileceğiniz Koşuyolu ’nun nezih mekanlarından biri olan Sunmare, birbirinden lezzetli yemeklerinin tatlarını, misafirlerinin damaklarında bırakıyor. Oldukça zengin bir mutfağa sahip; levrek, çupra, istavrit, sarıkanat, mezgit, lüfer, hamsi, palamut, sinarit, lagos, kalkan ve daha birçok balık menülerinde yer alıyor. Balıklarla yapılmış enteresan mezeler de cabası! Mısır ekmeği de tabii ki balık ve mezeler ile beraber geliyor. 
 
Üstelik Sunmare sadece balıklarıyla değil meze, salata ve tatlılarıyla da adından bahsettiriyor. Domates salatası ve yeşillikteki sos harika. Alkolsüz balık yemeği sevmiyorsanız bile Sunmare’de balık yedikten sonra vazgeçemeyeceksiniz. 
 
İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Eğer yolunuz Sunmare’ ye düşerse önce seçerken zorlanacağız, midenizden öne gözünüzü doyuracak enfes mezelerinden tattıktan sonra güzel bir salata eşliğinde sıcacık balığınızı yer ve en sonunda lezzetli tatlılarına geçebilirsiniz. Özellikle de Mocha Pie denemeye değer. Tatlı sevmeyenleri bile canını çektirebilir bu tatlı!  Tüm mezeleri, hizmet kalitesi, hijyeni ve en önemlisi balığı güzel pişirmesi ile Sunmare, İstanbul’un en iyi alkolsüz balık restoranları arasına çok hızlı bir şekilde giriş yaptı. Gittiğinizde neden daha önce gelmedik diye pişman olabilirsiniz :)
 
Adem Baba Balıkçısı
 
İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Bebek koyunda ufak bir teknede, denizin üzerinde misafirlerini ağırlayarak başlamış olan Adem Baba Balıkçısı bugün Arnavutköy'de iki restoranda hizmet veriyor. Ailenizle rahatlıkla gidebileceğiniz Adem Baba Balıkçısı hiç çizgisini bozmamış olmasından kaynaklı bugün müdavimlerini hala kaybetmiyor. Lezzetli ve taze balıklarına geçmeden önce size mısır ekmeği getiriyor. Böylece balığı beklerken sizi biraz olsun bastırmış oluyor. 
 
Eğer yolunuz Adem Baba’ya düşerse kalamarının tadına bakmalısınız. Hamsiden kalkana, levrekten tekire birçok balık çeşidiyle geniş bir yelpazeye sahip. Adem Baba şuan eski bir Rum evini restore etmiş ve misafirlerini orada ağırlıyor. Ortam şahane, ne çok salaş ne de lüks. Bu tarz yerleri seviyorsanız alkolsüz balık restoranı Adem Baba’ya kesin gitmelisiniz. 
 
Palukçu
 
İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Çapa da bulunan Palukçu 20’den fazla balık çeşidi ile değerli misafirlerini bekliyor. Diğer restoranlar ile karşılaştırdığımızda Palukçu salaş ancak lezzet açısından diğeriyle çok rahat bir şekilde yarışır. Balıkçı ağlarıyla ile dekore edilmiş bir atmosferi var. Palukçu’nun hamsili sigara böreğinden denemelisiniz. Levrek, sarıkanat, çinekop ve daha fazlası için Palukçu’ya kesinlikle uğramalısınız Balıktan sonra da güzel bir fırında helva tatlısı ile gecenizi sonlandırabilirsiniz. Palukçu ‘nun çalışanlarının ilgi ve güler yüzlülüğü ile adeta kendinizi evinizde hissedersiniz 
 
Park Fora
 
İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Park Fora da İstanbul’un en iyi alkolsüz balık restoranları arasında. Kuruçeşme ‘de Boğaz’ın en güzel yerlerinden birinde konumlanarak misafirlerini ağırlamaktan keyif duyuyor. Hem muhteşem manzarası hem de lezzetli balıkları ile yemeğinizin en güzel şekilde geçmesini sağlayan ilgili çalışanları ile her şey bir bütün halinde. Park Fora’nın menüsü de oldukça geniş. Sıcak ve soğuk mezeleri, mevsimine uygun balıkları insanın  iştahını artırıyor. Yemekten sonra ise güzel bir tatlı ile geceyi sonlandırmayı kim istemez ki? Park Fora da güzel bir yemekten sonra incir tatlısını denemelisiniz. 
 
Tuzla Balıkçısı
 
İstanbul’un En İyi Alkolsüz Balık Restoranları Nerelerdir?
Tuzla ‘da ve Başakşehir ‘de bulunan Tuzla Balıkçısı gelenin bir daha gelmek isteyeceği iddiali mekanlar arasında yer alıyor. Ailenizle rahatlıkla gelebileceğiniz Tuzla Balıkçısında balıklar ayrı bir lezzetli tatlılar ayrı. Güzel bir yemekten sonra tatlınızı yemeden kalkmamalısınız. Levrek, çupra, istavriti mutlaka tatmanız gerekiyor. İstanbul’un en iyi alkolsüz balık restoranlarından biri olan Tuzla Balıkçısı’nda yemekten sonra da özellikle fırında helva tatlısını denemelisiniz. Eğer yolunuz düşerse mutlaka denemelisiniz. Hatta düşmese bile gidin derim! 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler