Doğal Güzellikleri İle Kastamonu’da Bir Kış Tatili

Doğal Güzellikleri İle Kastamonu’da Bir Kış Tatili

Bölgenin ilk ve tek uluslararası markalı oteli olan gezilecek yerlerden Park Dedeman Kastamonu, havaalanına 11 kilometre, Ilgaz Kayak Merkezi’ne ise 35 kilometre...

Doğal Güzellikleri İle Kastamonu’da Bir Kış Tatili. "Ilgaz Dedeman’"
 
Türkiye turizminin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde yer alan Park Dedeman Kastamonu, şehir, orman ve Ilgaz Dağı manzaralı odaları ve çeşitli avantajları ile sömestir tatili için özel fırsatlarla misafirlerine unutulmaz bir kış tatili sunuyor.
 
Ilgaz’ın güzellikleri Dedeman’da
 
Bölgenin ilk ve tek uluslararası markalı oteli olan gezilecek yerlerden Park Dedeman Kastamonu, havaalanına 11 kilometre, Ilgaz Kayak Merkezi’ne ise 35 kilometre uzaklıktaki merkezi lokasyonu ile misafirlerini Kastamonu’nun ve Ilgaz’ın eşsiz doğasıyla buluşturuyor.
 
KastaMall Alışveriş Merkezi ve Rezidans Karma Projesi içinde bulunan konumu ile konuklarına modadan yeme içmeye kadar, geniş bir yelpazede hazırlanmış modern mağazalardan faydalanma imkânı da sunan Park Dedeman Kastamonu, kış tatili yapmak isteyenlere ve kayak severlere unutulmaz bir tatil vaat ediyor.
 
Kastamonu Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi’nde yer alan Aralık ve Nisan ayları arasında aktif olan Ilgaz Kayak Merkezi ve Yurduntepe Kayak Merkezi’nde kayak yapmak isteyen ya da beyaz örtünün büyüleyici atmosferini yaşamak isteyenlere Dedeman kalitesinde konaklama deneyimi sunan Park Dedeman Kastamonu, misafirlerine özel imkanlar da sunuyor.
 
Turizm haberlerinde de yer alan Park Dedeman Kastamonu, pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlayan çocukların beklediği sömestir tarihlerinde misafirlerine özel erken rezervasyonlarında %15 indirim fırsatı, hafta içi yapılacak konaklamalarda ise 5 gece kal 4 gece öde imkanı sunuyor.
 
Doğal Güzellikleri İle Kastamonu’da Bir Kış Tatili.
Pandemi özelinde hayata geçirdiği “Güvende Kal” önlemleri ve “Güvenli Turizm Sertifikası” ile de misafirlerine güvenli bir konaklama deneyimi vaat eden otelde Ilgaz’a transfer hizmeti de bulunuyor.
 
Kültürel ve doğal güzellikleri ile Kastamonu’da büyüleyici bir kış tatili
 
Tarihi, kültürel yerleri ve doğasıyla ilgi çeken Kastamonu, yüzde 65’i ormanla kaplı, geniş flora ve faunaya sahip yapısı, çeşitli yaban hayvanlarına ev sahipliği yapıyor oluşu ile dikkat çekerken kış tatili için de önemli seçeneklerin başında yer alıyor.
 
170 kilometrelik kıyısıyla Karadeniz’in en uzun sahil şeridinin bulunduğu Kastamonu, dünyanın en önemli kanyonlarından biri olan Valla Kanyonu, dünyanın en büyük mağaralarından Ilgarini Mağarası, Gideros Koyu ve şelaleleri gibi doğal zenginlikleriyle de biliniyor.
 
Kastamonu Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi, Kastamonu merkeze 35 km, Ankara’ya 200 km ve İstanbul’a 475 km uzaklığında yer alıyor. Kastamonu havalimanına 20 dakika uzaklıkta olan komplekste 2 ayrı kayak merkezi yer alıyor.
 
Yurduntepe Kayak Merkezi, kolay, orta ve zor pist çeşitliliği sunarken, İki etaptan oluşan 5600 metre uzunluğundaki pist, Alp disiplini snowboard yapmaya olanak sağlıyor. Ilgaz Kayak Merkezi’nde ise 2 adet 800 metre, 1 adet 1400 metre ve bir adet 200 metre uzunluğunda olmak üzere toplamda 4 adet kayak pisti yer alıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler