"Akapafed" den Açıklama

Şimdiye kadar beraber Taşpakon çatısı altında Akapafed ve Adapader hem Türkiye’de hem de yurt dışında en iyi bir şekilde temsil etik. Bu süreçte eski genel başkanımız sayın Gökhan Tufan ile bu..

"Akapafed" den Açıklama
 
Adana aşçılar ve pastacılar derneği Adapader yönetim kurulu başkanı olarak 3 yıl başkan vekili ve 3 yıl yönetim kurulu başkanlığı yapım. Adapader bu gün itibariyle sevgili kardeşim Ahmet usta’ma Adapader yeni  yönetim kurulu başkanı olarak 6 yıl taşıdığım bayrağı teslim Etim.
 
Sevgili ustama bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. bende bundan sonra Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyon başkanlığı sayın Münir Tanak’tan Akapafed bayrağını teslim aldım.
 
Şimdiye kadar beraber Taşpakon çatısı altında Akapafed  ve Adapader hem Türkiye’de hem de yurt dışında en iyi bir şekilde temsil etik.
 
Bu süreçte eski genel başkanımız  sayın Gökhan Tufan ile bu yola beraber başladık ve şimdi ki genel başkanımız sayın Öner Çulfaz başkanım ile Devam ediyoruz. 
 
Tüm başarıları yaşadık 7 bölgesel Federasyonu ile 65 il Derneği ile Türkiye’nin her yerinden Etkinlik ve festivallere katıldık. Bizimle beraber emeği geçen herkese çok teşekkür eder, saygılar sunarım. 
 
Derviş Göçmen
Akdeniz Aşçılar Ve Pastacılar Federasyonu Yeni Yönetim Kurulu Başkanı
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler