Çerkes Pate Nasıl Yapılır?

Çerkes Pate Nasıl Yapılır?

Evde Çerkes Pate tarifi nedir? Zengin Yöresel mutfaklarımızda yöresel lezzetlerimizden Çerkes Pate yapmak için hangi malzemeler kullanılır? Nefis misafir sofralarınıza en iyi iştah açıcılardan Çerkes Pate..

 
Çerkes Pate nedir? Evde Çerkes Pate nasıl yapılır?
 
Zengin Yöresel mutfaklarımızda yöresel lezzetlerimizden Çerkes Pate yapmak için hangi malzemeler kullanılır? Nefis misafir sofralarınıza en iyi iştah açıcılardan Çerkes Pate tarifini Türk mutfağı şeflerinin özel yemek tariflerinden almak istermisiniz?
 
Türk aşçı haberleri olarak araştırdık. En sevilen iştah açıcı mezelerden olan Çerkes Pate tarifini en başarılı şeflerden Umut Karakuş'un yemek arşivinde bulduk ve mutfaklarınıza getirdik...
 
En Farklı İştah Açıcılardan Çerkes Pate Nasıl Yapılır?
 
En Meşhur Yöresel Lezzetlerimizden Çerkes Pate İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*    250 Gr Tavuk
*    50 Gr Ceviz İçi
*    100 Gr Simit
*    300 Ml Tavuk Suyu
*    1 Diş Sarımsak
*    2 Tatlı Kaşığı Kimyon
*    1 Tatlı Kaşığı Toz Biber
*    2 Tatlı Kaşığı Tuz
 
Şeflerin Özel Tariflerinden Çerkes Pate Yapılış Tarifi...  
 
Simitleri 160 derece önceden ısıtılmış fırında 25 dakika kurutun. Rondo’da çekin. Tavukları haşladıktan sonra sarımsak, simit, ceviz ve baharat çeşitleriyle havanda ezin.
 
Tavuk suyunu yavaş yavaş ilave edip havanda ezmeye devam edin. İyice ezildikten sonra tel süzgeçten geçirin. Buzdolabında dinlendirdikten sonra kırılmış ceviz ve toz biberle süsleyip sunun.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler