Kıtır Tavuk Kızartma Tarifi

Kıtır Tavuk Kızartma Tarifi

Tavuk Kızartma nedir? Çıtır tavuklu lezzetlerden Tavuk Kızartma nasıl yapılır? Evde tavuk kızartma yaparken nelere dikkat edilir? Tavuk yemekleri arşivimizde en pratik lezzet 'lerden Tavuk Kızartma..

 
Tavuk Kızartma nedir? Çıtır tavuklu lezzetlerden Tavuk Kızartma nasıl yapılır? Evde tavuk kızartma yaparken nelere dikkat edilir? 
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak tavuk yemekleri arşivimizde en pratik lezzetlerden Tavuk Kızartma tarifini araştırdık...
 
En Pratik Tavuk Yemeklerinden Tavuk Kızartma İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*   400 Gram Tavuk
*   2 Yumurta
*   100 Gram Panko
*   50 Gr Mayonez
*   1/2 Çay Kaşığı Toz Soğan
*   1/2 Çay Kaşığı Toz Sarımsak
*   1/2 Çay Kaşığı Kuru Kekik
*   1/2 Çay Kaşığı Paprika
*   1/2 Çay Kaşığı Karabiber (Öğütülmüş)
*   1 Çay Kaşığı Tuz
 
En Çıtır Tavuklu Lezzetlerden Tavuk Kızartma Yapılış Tarifi;
 
Tavukları bir kaseye alarak üzerine tuz ve karabiber ekleyin.
 
Yumurtayı bir kasede çırpın ve mayonezle karıştırın. Ayrı bir kaba ekmek kırıntılarını alın, üzerine diğer baharatları ekleyin. 
 
Tavukları sırayla yumurtaya ve ekmek kırıntısına bulayın. Tavanızdaki yağı ısıtın yada Fritözünüzü çalıştırın ve sepet içine bagetleri yan yana olacak şekilde yerleştirin.
 
Kızartma işlemi bitince tavukları servis tabağına alın. Akşam ve öğle yemeklerinin vazgeçilmez lezzeti için şimdiden afiyet olsun! 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler