Karsu’nun Mutfağından Deprem Bölgesine Destek

Karsu’nun Mutfağından Deprem Bölgesine Destek

İlk yemek kitabı Karsu’nun Mutfağı’nda Türkiye’nin zengin mutfak kültüründen en sevdiği 77 tarifi bizlerle paylaşan Karsu, sadece bu coğrafyada yaşayan 'ların değil herkesin Türk..

Karsu’nun Mutfağından Deprem Bölgesine Sosyal Destek....
 
Şarkıcı, piyanist, besteci ve söz yazarı Karsu'nun yemek kitabı Karsu’nun Mutfağı Türkiye’deki sevenleriyle buluşturacak. Kitabın ön satıştan elde edeceği gelirin tamamı Karsu Vakfı aracılığıyla depremzedelere aktarılacak.
 
Adını Hatay’ın KarsuKöyü’nden alan ve depremde çok sayıda akrabasını kaybeden Hatay kökenli şarkıcı, piyanist, besteci ve söz yazarı Karsu, lezzetli tarifleri kişisel hikâyelerle birleştirdiği ilk yemek kitabıyla Hatay’ın ve ailesinin kültürel mirasına sahip çıkıyor. Karsu’nun Mutfağı- 75’ten Fazla Enfes Türk mutfağı Yemeği Tarifi 5 Mayıs’tan itibaren Ayrıntı Yayınları’nın kendi sitesinden ön siparişe açılacak ve elde edilen bu gelirin tamamı, sanatçının yeni kurduğu Karsu Vakfı üzerinden aracısız olarak depremzedelere aktarılacak. 
 
Karsu’nun Mutfağından Deprem Bölgesine Destek
Carnegie Hall gibi dünyaca ünlü birçok konser salonunda sahne alan, Türkiye’de sahneleri dolduran ve Hollanda’nın ünlü televizyon programı Beste Zangers’ta en etkili konuk olan Karsu, birkaç yıldır da televizyon kanalı 24Kitchen’da Türk yemekleri hazırlayıp pişirerek sunuculuk yapıyor. 
 
İlk yemek kitabı Karsu’nun Mutfağı’nda Türkiye’nin zengin mutfak kültüründen en sevdiği 77 tarifi bizlerle paylaşan Karsu, sadece bu coğrafyada yaşayanların değil herkesin Türk yemeklerine hayran kalacağını kanıtlıyor.
 
Karsu’nun Mutfağından Deprem Bölgesine DestekSebze yemeklerinden balık yemeklerinden, et tariflerinden meze tabaklarına, pratik yemeklerden kahvaltıya kadar çeşitli lezzetleri ödüllü fotoğrafçı Remko Kraaijeveld’in ve Elvan Ünlü’nün fotoğraflarıyla bizlere sunuyor. Kişisel hikâyelerle harmanladığı tarifleriyle Hatay ve İstanbul arasında bir mutfak yolculuğuna çıkaran Karsu, UNESCO’nun Gastronomi Bölgesi Hatay’ın en iyi yemek tariflerini ve elbette kendi ailesinin gözde tariflerini de paylaşıyor. 
 
Karsu’nun Mutfağı, 5 Mayıs’tan itibaren yayınevinin kendi internet sitesi üzerinden ön siparişe açılacak, kitapların dağıtımına ise 20 Haziran’da başlanacak. Karsu’nun Mutfağı, yaz aylarında ise raflarda ve internet satış sitelerinde yerini alacak. Deprem bölgesinde aracısız olarak yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Karsu Vakfı, ilerleyen dönemlerde ebeveynlerini kaybeden çocuklar için barınma ve eğitim imkânı sağlayacak bir yapı inşa etmeyi de hedefliyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler