Böcek Yemek İstemiyoruz

Böcek Yemek İstemiyoruz

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan sağlık emekçileri, yemeklerinin düşük...

Böcek Yemek İstemiyoruz
Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan sağlık emekçileri, yemeklerinin düşük kaliteli ve sağlıksız olmasını protesto ederek yemek boykotu gerçekleştirdi.
 
Yemek kalitesinin çok düşük, porsiyon miktarının çok az olduğunu söyleyen sağlık emekçileri, “En önemlisi yemeklerde kıl ve böceğe oldukça sık rastlanmaktadır” dedi.
 
Hastane bahçesinde KESK’e bağlı SES, DİSK’e bağlı Genel-İş ve Sosyal-İş sendikalarının çağrısıyla toplanan sağlık emekçileri adına konuşan SES İşyeri Temsilcisi Handan Mısıroğlu;
 
Devletin kâr ve para hırsı nedeniyle yazboz tahtasına çevirdiği sağlık hizmetleri hem biz sağlık çalışanlarını hem de sağlık hizmeti alan halkımızı olumsuz yönde etkilemektedir” dedi. 
 
Kendilerine verilen düşük kaliteli yemekten böcek ve kıl çıktığını ifade eden Mısıroğlu, “Bu durum hastane çalışanlarını artık yemeğe çıkmamaya sevk etmiştir. En doğal hakkımız elimizden alınmıştır. 
 
Yataklı tedavi ve 24 saat hizmet veren sağlık kurumunda çalışanlara ve hastalara en iyi şekilde yemek sunulmalıdır. Yönetim ile bu konu görüşülmüş fakat sorun giderilememiştir. 
 
Bu nedenle 1 günlük yemek boykotu gerçekleştiriyoruz. Talep yerine getirilmediği taktirde boykot ve eylemler sürecektir” dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler