Geleceğin şeflerinden Elanur Azra Erduğan 'dan Milli Başarı

Geleceğin şeflerinden Elanur Azra Erduğan 'dan Milli Başarı

Gölcüklü Elanur Azra Erduğan 13-16 Aralık 2023 tarihlerinde Türkiye’de yapılan dünyanın en büyük yarışması 20.İstanbul Mutfak Günleri gastronomi festivalinde Balık-Ana yemek..

 
Geleceğin şeflerinden Elanur Azra Erduğan 'dan Milli BaşarıTürkiye’de yapılan dünyanın en büyük yemek yarışmaları kabul edilen 20.İstanbul Mutfak Günleri gastronomi festivalinde Genç Milli Takım kaptanı Gölcüklü Elanur Azra Erduğan Balık-Ana yemek-Tatlı yarışmasında ödüle boğuldu.
 
Gölcüklü Elanur madalyaları topladı
 
Gölcüklü Elanur Azra Erduğan 13-16 Aralık 2023 tarihlerinde Türkiye’de yapılan dünyanın en büyük yarışması 20.İstanbul Mutfak Günleri gastronomi festivalinde Balık-Ana yemek-Tatlı ve Genç Milli takım kaptanı olarak ekip yarışmasında toplam 4 ALTIN madalya ve ekip olarak 2023 En iyi hijyen kupası ödülünü almış ayrıca Fas ve Cezayir Aşçılık Federasyonları tarafından en başarılı genç aşçı olarak 2 adet Altın Madalya ile ödüllendirildi.
 
Ümit Usta'da staj yapıyor
AKV teknik meslek lisesi öğrencisi olan Elenar Erduğan Ümit Usta’nın yanında staj yapmaya devam ediyor. Gölcüklü Elanur Erduğan geçen yılda aynı yarışmada 4 Altın madalya ve yarışmanın en iyisi seçilerek kupa almış İzmit Pişmaniyeli Tatlılar yarışmasında’da Altın Madalya almıştı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler