Gastro-İzmit'te Final...

Mehmet KAPLAN
Yazar:Mehmet KAPLAN
Bu yazı

Gastro-İzmit'te Final...
Sevgili dostlarım 21 ve 25 Ekim tarihinde gerçekleştirdiniz Gastro-İzmit festivalin kazasız belasız bitirmenin mutluluğu içerisindeyiz. 
 
Katılım sağlayan ve sağlamayan tüm dostlarıma ve camiamıza ayrıca teşekkür ederim.
 
Özellikle  Tasfed, Tafed ve Taşpakon yönetimine başkanlarına yöneticiler ve üyeleri ne dernek başkanlarımıza ve başta Ugef yönetim kurulu na üyelerimize başkanlarımıza sonsuz teşekkürler.
 
Gördük ki istenildiğinde başaramayacağımız bir sey yok. 5 gün suren etkinliğimiz de her dernekten federasyon dan renk gözetmeksizin katılım sağlanmıştır. Buda bizleri fazlası ile memnun kılmıştır.
 
Gastro-İzmit'te Final...
istenildiği zaman demek ki bir arada olma sansımız var oluyor…
 
elinizden geldiğince lütfen yapılan organizasyonlara fırsat buldukça katılım sağlayalım. 
 
Federasyonlar ve dernekler kimsenin babasının Çiftliği değildir. bu yüzden bir olup, birlik olalım. Tekrar dan çok ama çok teşekkür ederim.
 
Mehmet Kaplan
Yönetim Kurulu Başkanı
Uluslararası Gastronomi Ve Eğitim Derneği  
 






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.