Bayramlar "Bayram" Olsun..

Mevlüt BEŞALTI
Yazar:Mevlüt BEŞALTI
Bu yazı

Saygıdeğer Büyüklerim, Sevgili Kardeşlerim, Değerli Meslektaşlarım, Dost Ve Arkadaşlarım...
 
Sizleri  kalbimin en ücra noktasıyla duygusuyla, muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin ve İslam Coğrafyasının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar Kurani Kerim  nuruna bürünmüş kullarından olmanızı dilerim ..
 
Kurban Bayramının ayrılmaz bir parçası olan Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Müslüman kardeşlerimizin, haksız yere tutukluların, yetimlerin, kimsesizlerin  de ibadetlerinin kabul olmasını  Allah’tan diler onların duasında yer almayı  rabbim bizlere  nasip etsin. 
 
Kendileri keserek veya vekâlet yoluyla kestirerek, Hazreti İbrahim ve Hazreti İsmail teslimiyetiyle Rabbimize kulluklarını gösteren tüm Müslümanların kurbanlarının da kabul olmasını temenni ediyorum. 
 
Bu mübarek günlerin hepimize hayırlar getirmesi ve kurbanlarımızın kurtuluşa vesile olması bağlamında ;
 
“Yaza dönsün kışınız, bayramlar bayram olsun..
 
Dert görmesin başınız, bayramlar bayram olsun..
 
Otlar dikenler dolsun Nemrut’ların çanına Kolay gelsin işiniz, bayramlar bayram olsun” diyorum. 
 
Bizleri bir Kurban Bayramına daha sağlıkla, huzurla, esenlikle kavuşturan Rabbimize sonsuz kere şükürler olsun.
 
Bayramları, yakın çevrelerinden başlayarak tüm yetimlerin, mazlumların ve mağdurların yüzlerini güldürecek hayr vesilesi kılan kardeşlerimizi ayrıca tebrik ederim.
 
Dünyada yaşanan onca sorunlar   her alanda ciddi sınamalarla karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyoruz. Savaşlar, hastalıklar  tüm dünyayı etkilediği gibi böyle kritik dönemler turizm çalışanlarınıda  etkilemektedir.. 
 
Aşçılar topluluğu olarak birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin önemini daha da artırmamız gerekmektedir  Yaşanan personel sıkıntısı ve aşırı çalışma saatleri tüm şeflerimizi etkilemektedir. Defalarca şefler olarak her koşulda  sitemimizi dile getirdik..
 
Bundan sonra ki bayram süreçlerinde şeflerimizinde bayramını aileleri ile birlikte kutlama şansları olur.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
 
Genelde herkesin en güzel bayramları, çocukluklarındaki bayramlardır. Yine de inanın ki, en güzel bayramları daha kutlamadık. Tekrardan Kurban Bayramınızı kutlar, barış ve huzur içinde nice mutlu bayramlar dilerim..






Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.