• Lezzet Akademisi “şampiyonu”

    Lezzet Akademisi “şampiyonu”

Lezzet Akademisi “şampiyonu”

Lezzet Akademisi şampiyonunu seçti! Yapılan değerlendirmeler ve puanlamalar sonunda sevilen yarışmanın, birincisi belli....

Lezzet Akademisi “şampiyonu”
Show TV’de ekrana gelen, yapımını BKM’nin üstlendiği Lezzet Akademisi şampiyonunu seçti! Yapılan değerlendirmeler ve puanlamalar sonunda sevilen yarışmanın, birincisi belli oldu! 13 haftalık rekabet dolu serüvenin en iyi şef adayı Cansu Naz! Moderatörlüğünü Sedef İybar’ın üstlendiği, Aylin Yazıcıoğlu, şef İsmet Saz ve Danilo Zanna’ nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın koçluğunu Berfin Erdoğan yaptı.
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞILezzet Akademisi'nin Birincisi Kim Oldu?
İlk bölümünden itibaren Show TV ekranında yöresel tatlardan, ulusal lezzetlere kadar eşsiz tabakları ekrana taşıyan Lezzet Akademisi’nin galibi Cansu Naz! Tüm engelleri aşarak başarıya ulaşan Cansu, tüm izleyicilerin takdirlerini topladı! Lezzet Akademisi’ni birincilikle tamamlayan yarışmacı, Türkiye’nin 7 bölgesinde bulunan lezzet duraklarına seyahat ödülünün sahibi oldu.
 
Finale kalan diğer şef adaylarından Eray ikinci, Furkan ise üçüncü sırada yer aldı…
Yarışmanın ikincisi Eray, İtalya’daki lezzet duraklarına seyahat ödülü kazandı! İlk defa yurtdışı deneyimi yaşayacak olan Eray, kazandığı ödülden çok mutlu olduğunu belirtti. Yarışmayı üçüncü sırada bitiren Furkan’a mutfak seti ödülü verildi! Furkan Lezzet Akademisi’nde bulunmaktan gurur duyduğunu, çok iyi arkadaşlıklar ve tecrübeler kazandığını belirtti.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Foto Galeri Haberleri