Makedon Basını Alanya’da

Makedon Basını Alanya’da

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü yetkilisi Sibel Uygar’ın katkılarıyla Makedon...

Makedon basını Alanya’da 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “İrili ufaklı her pazarda Alanya olarak varlığımızı hissettiriyor ve çalışmalarımızı çeşitlendirerek sürdürüyoruz” dedi.
 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) alternatif pazar çalışmalarını sürdürüyor. Gastronomi Turizmi Bu kapsamda Makedonya Tanıtma Müşaviri Hakan Özçelik ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü yetkilisi Sibel Uygar’ın katkılarıyla Makedon basınından 2 ulusal TV, bir ajans, bir gazete ve web haber portalı çalışanı ALTAV tarafından Alanya’da ağırlanıyor. 
 
ANADOLU MUTFAĞIHeyet Alanya’da bulunduğu süre içerisinde Kleopatra Plajı, Damlataş Mağarası, Alanya Kalesi, Kemal Atlı Alanya Kültür Evi, İpek Atölyesi, Ermedek, Süleymaniye Camii, Tophane Mahallesi, Tersane, Kızıl kule, Dim Çayı, Dim Mağarası, Seyir Terası ve Sapadere Kanyonu bölgelerinde alan çalışması yaptı ve Avrupa Kadınlar Plaj Voleybolu Şampiyonası, Alanya gece hayatı, yamaç paraşütü atlayışı ve yat turu etkinliklerine katıldı. 
 
Dünyaca ünlü eserlerin yer aldığı Alanya Arkeoloji Müzesi gezisi esnasında basın grubuna Müze Müdürü Seher Türkmen eşlik etti.
 
2 MİLYON NÜFUSU VAR
Katkılarından dolayı Bakanlık yetkililerine teşekkür eden ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “2014’de 156 bin, 2015’de 167 bin ve 2016’da 146 bin ziyaretçi aldığımız 2 milyon nüfuslu Makedonya’dan daha fazla misafir ağırlamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İrili ufaklı her pazarda Alanya olarak varlığımızı hissettiriyor ve çalışmalarımızı çeşitlendirerek sürdürüyoruz” dedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler