Sakarya'da Beyaz Yakalılara Restoran Müjdesi Verdi!

Sakarya'da Beyaz Yakalılara Restoran Müjdesi Verdi!

Beyaz yakalıların yani patronların hizmetinde olan bir restoran olacak. Geçen mecliste 10 milyon TL ayırmıştık. 3 milyon lirasını sermaye olarak kullanacağız. Yerel lezzetlerin..

 
Sakarya'da Yüksek Kaliteli Restoran Müjdesi Verdi!
 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) olağan meclis toplantıları kapsamında 2024 yılının ilk Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni yıl hedefleri ve projeler konuşuldu.
 
Türkiye gastronomi haberlerindede yer alan Toplantıda sunulan SATSO Araştırma, Eğitim ve Organizasyon A.Ş sermayesinin 3 milyon TL artırılarak 4 milyon 250 bin TL'ye çıkartılması teklifi oy birliği ile kabul edildi.
 
Başkan Altuğ gerçekleştirdiği konuşmasında Sakarya'da beyaz yakalılara hizmet edecek yeni bir restoran inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Altuğ, işletmesi SATSO A.Ş.'ye ait olacağını belirttiği restoran projesinin detaylarından da bahsetti.
 
Toplantıda konuşan Oda Başkanı Akgün Altuğ ise konu ile ilgili şunları söyledi:
 
Genel adı SATSO mutfak akademisi. Orada bir Oda Restoran inşa ediyoruz. Oda Restoranı SATSO A.Ş’nin bir şubesi işletecek. Bu bölgede çok büyük üretim var. 
 
Beyaz yakalıların yani patronların hizmetinde olan bir restoran olacak. Geçen mecliste 10 milyon TL ayırmıştık. 3 milyon lirasını sermaye olarak kullanacağız. Yerel lezzetlerin sunulacağı yüksek kalitede restoran olacak.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler