Gastronomi Öğrencileri Başkan Taban'la Görüştü

Gastronomi Öğrencileri Başkan Taban'la Görüştü

Nene Hatun Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Kısmı öğrencileri, okul tarihinde birinci kez katıldıkları 20. Milletlerarası İstanbul Gastronomi ..

 
Şampiyon Gastronomi Öğrencileri Başkan Taban'la Görüştü...
 
Belediye Lideri Alper Taban, 20. Milletlerarası İstanbul Gastronomi Şenliğine katılarak 3 altın ve 3 gümüş madalya kazanan Nene Hatun MTAL Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Kısmı öğrencilerini Gastro İnegöl’de konuk etti.
 
Nene Hatun Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Kısmı öğrencileri, okul tarihinde birinci kez katıldıkları 20. Milletlerarası İstanbul Gastronomi Şenliğin büyük bir muvaffakiyete imza attı. 
 
6 öğrenciyle katıldıkları şenlikten 3 altın ve 3 gümüş madalya ile dönen okul, farkını ortaya koydu. Şenlikte; Nursena Koç Balık kategorisinde, Sena Demir ve Ayşenur Kocatürk ise Ana Yemek kategorisinde altın madalya kazandı. Ceren Çakmak ile Sena Daşdemir Tatlı, Eslem Melek Kösen isimli öğrenci de mantı kategorisinde gümüş madalya aldı.
 
Başkan Taban Şampiyon Öğrencileri Gastro İnegöl’de Ağırladı
 
İnegöl Belediye Lideri Alper Taban, gösterdikleri muvaffakiyetin akabinde şampiyon öğrencileri bu sabah Gastro İnegöl restoranında konuk etti.
 
Buluşmada öğrencilerle birlikte; İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Halil İbrahim Güçlü, Okul Müdürü Serdar Bülent Yıldız, Okul Müdür Yardımcısı İlker Güçücük, Alan Şefi Mustafa Burak Sak, Atölye Şefi His Şahinkaya ve Öğretmen Fatma Parıltı Sarı da hazır bulundu. 
 
İnegöl Gastronomide Gelişiyor
 
Ziyarette öğrencileri başarılarından ötürü tebrik eden Lider Taban, yaptığı açıklamada ise şu sözlere yer verdi: “İnegöl’ümüzün geleceği gençlerimiz, farklı platformlarda bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Nene Hatun Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Gastronomi Öğrencilerimiz de 20. Memleketler arası İstanbul Gastronomi Şenliğinde 30’dan fazla ülkeden gelen 1500 yarışmacı ve 78 başka kategoride 3 altın ve 3 madalya alarak İnegöl’e gurur yaşattı. 
 
Hem öğrencilerimizi hem onları yetiştiren öğretmenlerimizi hem de okul idarecilerimizi tebrik ediyorum. Son periyotta gastronomi alanında hem öğrencilerimiz kendini geliştiriyor hem de bizler kentimizin bu alanda gelişimine katkı sunmaya uğraş ediyoruz. 
 
Bulunduğumuz Gastro İnegöl Restoranımız da bu gayretlerin meyvelerinden biri. Tıpkı vakitte bu alanda eğitim alan öğrencilerimize cüret veren, vizyonlarını geliştirmeye katkı sunan bir tesis burası. El birliği ile İnegöl’ü gastronomi alanında en düzgün halde temsil etmeye devam edeceğiz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler