Çorum Çölyak Derneği'nden Hitit Üniversitesi'ne Ziyaret

Çorum Çölyak Derneği'nden Hitit Üniversitesi'ne Ziyaret

Çorum Çölyak Derneği'nin yönetim ekibi, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yağan'ı makamında ziyaret ederek, çölyak hastalığı konusunda işbirliği ve destek..

 
Çorum Çölyak Derneği'nden Hitit Üniversitesi'ne Nezaket Ziyareti...
 
Çorum Çölyak Derneği'nin yönetim ekibi, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yağan'ı makamında ziyaret ederek, çölyak hastalığı konusunda işbirliği ve destek olanaklarını görüştü. Ziyarette Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yıldırım yer aldı.
 
Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, Prof. Dr. Özgür Yağan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversitenin öğretim üyeleri ve yöneticileriyle olan pozitif ilişkilerine vurgu yaptı. Demir, "Dekanımızla çölyak hastalığına dair gerçekleştirdiğimiz ve gelecekte yapmayı planladığımız organizasyonlar hakkında fikir birliğine vardık. Kendisinin ilgisi için minnettarız" şeklinde konuştu.
 
Prof. Dr. Özgür Yağan ise Çorum Çölyak Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, derneğin faaliyetlerine destek olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Yağan, "Tıp fakültesi olarak çölyak hastalarının yaşam kalitesini artırıcı etkinliklere destek vermeye hazırız. Dernekler ve hekimler arasındaki iletişim, hastalara yönelik önemli gelişmeler sağlayabilir. Bu sinerjinin sürmesini temenni ediyorum" dedi.
 
Bu ziyaret, akademik çevrelerle sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde çölyak hastalarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ortak çabalarını simgelemekte ve bu tür işbirliklerinin önemine dikkat çekmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler