Antalya Turizmine Uluslararası Markaların İmzası

Antalya Turizmine Uluslararası Markaların İmzası

Öz Hotels Şirketler Grubu, Antalya'da bulunan otellerine Sheraton ve Marriott gibi prestijli otel markalarını getiriyor. Grup, Side, Alanya İncekum, Okurcalar ve Antalya merkezinde..

 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri sitesi olarak, Antalya'nın turizm sektöründe yaşanan önemli bir gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz. 1990'larla başlayan ve Asil Nadir'in öncülük ettiği Sheraton markasının ardından, şehre yeni uluslararası otel markalarının gelişi turizm sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Antalya, gastronomi turizminin de başkenti olma ünvanını pekiştirirken, Sheraton ve Marriott gibi dünya çapında tanınmış otel zincirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
 
Öz Hotels Şirketler Grubu, Antalya'da bulunan otellerine Sheraton ve Marriott gibi prestijli otel markalarını getiriyor. Grup, Side, Alanya İncekum, Okurcalar ve Antalya merkezinde mevcut 5 otel işletmesiyle zaten bölgenin turizm haberlerinde de yer aldığı gibi katkıda bulunuyor. Şimdi ise, sahil resort otellerindeki başarısını Antalya merkez otellerinde de uluslararası zincirlerle iş birliği yaparak sürdürme kararı alındı.
 
Lara - Bülent Ecevit Bulvarı'nda yer alan ve otel yatırımlarında yapımı tamamlanan otel için Sheraton yönetimi ile yapılan franchise anlaşması sonucu, FourPoints Express By Sheraton adı altında hizmet verecek yeni bir otelin kapılarını açması bekleniyor. Bu gelişme, Antalya'nın uluslararası turizm pazarındaki konumunu daha da güçlendirecek.
 
Marriott International ile yapılan anlaşma da, Lara Caddesi'nde denize sıfır konumda bulunan 5 yıldızlı Öz Hotels Antalya Hotel Resort& SPA'nın Delta HotelsBy Marriott olarak markalaşmasını sağlıyor. Otel, marka standartlarına uygun olarak yenilenme sürecine girmiş olup, 2024 yılı Haziran ayında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.
 
Bu gelişmeler, Antalya'nın hem yerli hem de yabancı turistler için cazibe merkezi olma özelliğini pekiştirecek. 
 
Öz Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz'ün belirttiği gibi, Sheraton ve Marriott otellerinin Antalya'ya kazandırılması, şehrin ve ülkenin turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacak. Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak, bu önemli gelişmelerin Antalya turizmine ve bölgenin ekonomisine olumlu yansımalarını takip ediyor olacağız.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler