Güney Ege'de 6. GEMAD Workshop Tadım Günleri

Güney Ege'de 6. GEMAD Workshop Tadım Günleri

GEMAD Başkanı Çetin Deniz'in paylaştığı bilgilere göre, bu özel etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanından otel ve restoran yöneticileri, şefler ve sektör profesyonellerini Marm..

 
Güney Ege'de Lezzet ve Yaratıcılığın Buluşması: 6. GEMAD Workshop Tadım Günleri
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesi olarak, gastronomi dünyasından heyecan verici bir etkinliği daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği'nin düzenlediği, sektör profesyonellerini ve lezzet tutkunlarını bir araya getirecek "6. GEMAD Workshop Tadım Günleri", 7-8 Mart 2024 tarihlerinde Marmaris'in tanınmış mekanlarından Grand Yacıcı Club Turban Termal Otel'de gerçekleşecek.
 
Etkinlik Hakkında
GEMAD Başkanı Çetin Deniz'in paylaştığı bilgilere göre, bu özel etkinlik, Türkiye'nin dört bir yanından otel ve restoran yöneticileri, şefler ve sektör profesyonellerini Marmaris'in incisi Grand Yacıcı Club Turban Termal Otel'de buluşturacak. Etkinliğin amacı; firmalar, profesyoneller ve sektör temsilcileri arasında bir ağ oluşturmak ve bilgi alışverişinde bulunmaktır.
 
Davetliler ve Faaliyetler
Etkinlik, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Açıköz, TAFED Başkan Yardımcısı Mustafa Erol başta olmak üzere, sektörün önde gelen isimlerini ağırlayacak. Katılımcıları, Kadınlar Günü'ne özel düzenlenecek yarışmalar, butik pastacılık üzerine atölye çalışmaları, değerli şefler ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşecek söyleşiler ve markalaşmış OwnBrand ürünlerinin tanıtımı gibi çeşitli faaliyetler bekliyor.
 
Lezzetin Önemi
Çetin Deniz, günümüz gastronomi dünyasında lezzetin markadan daha önemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak, 6. GEMAD Workshop Tadım Günleri'nin bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladığını belirtti. Etkinlik, aynı zamanda katılımcılara yeni lezzetler keşfetme ve profesyonel ağlarını genişletme fırsatı sunacak.
 
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, 6. GEMAD Workshop Tadım Günleri'nin, sektör profesyonelleri ve lezzet tutkunları için unutulmaz bir deneyim olacağını düşünüyoruz.
 
Bu etkinlik, Marmaris'te gastronomi ve yaratıcılığın buluşma noktası olacak. Mutfak sanatlarına ilgi duyan herkesi bu benzersiz etkinliğe katılmaya ve gastronomi dünyasının en yeni trendlerini keşfetmeye davet ediyoruz. Lezzetin ve yaratıcılığın ön planda olduğu bu workshop, katılımcılarına ilham verirken, gastronomi sektörünün gelişimine de katkıda bulunacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler