Devrek Myo Aşçılık Öğrencileri Türkiye Üçüncüsü Oldular

Devrek Myo Aşçılık Öğrencileri Türkiye Üçüncüsü Oldular

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO Aşçılık Programı öğrencileri, ’Üniversiteliler Gelenekten Geleceğe...

Devrek Myo Aşçılık Öğrencileri Türkiye Üçüncüsü Oldular
Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO Aşçılık Programı öğrencileri, ’Üniversiteliler Gelenekten Geleceğe Gastronomi Yarışması Black Box” kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldular. Başarıdan başarıya koşan ve katıldıkları tüm yarışmalarda derece elde etmeyi başaran Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri yeni bir başarıya daha imza atarak okullarına madalyalar ile dönmenin mutluluğunu yaşadılar.
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu, Ageb ve Anfaş işbirliği ile 17-20 Ocak tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuarı’nda gerçekleştirilen ve 14 farklı üniversiteden 43 öğrenci ekibinin katıldığı Üniversiteliler Arası Kapalı Kutu (Black Box) kategorisinde yarışan Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy, Evren Emil ve Gökhan Sarıbaş’tan oluşan ekip Türkiye üçüncüsü olarak yeni bir başarı elde ettiler.
 
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesiokoğlu öğrencileri ve öğretim elemanlarını elde edilen başarıdan dolayı tebrik ederek, yarışma için öğrencilere destek olan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası, River Mill Park Otel ve Başoğlu Orman Ürünleri A.Ş.’ye teşekkürlerini sundu. 
 
Uluslararası standartlara sahip kurumsallaşmış yiyecek ve içecek işletmelerinde Mutfak Yönetimi ve Restoran Yönetiminde Mutfak Danışmanlığı ile ilgili “örnek” Yönetim Sirkülerini inceleyebilirsiniz...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler