Gelibolu Piri Reis MYO öğrencileri altın madalya ile döndü

Gelibolu Piri Reis MYO öğrencileri altın madalya ile döndü

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri,...

Gelibolu Piri Reis MYO öğrencileri altın madalya ile döndü
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, Yılın En İyi üniversite Ekip Yarışması’ndan bir altın, üç gümüş, iki bronz madalya ile döndü.
 
İstanbul'da 30 ülkeden 450’si yabancı olmak üzere toplam 2 bin 100 aşçının 75 kategoride yarıştığı 25’i yabancı 100 jüri üyesinin katılımıyla, 'Yılın En İyi üniversite Ekip Yarışması' düzenlendi. Yarışmaya çanakkale'den Gelibolu ilçesi Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri de katıldı.
 
İlk gün bireysel dalda düzenlenen JP9 üniversite Düzeyi Aşçı Ana Yemek kategorisinde Gökmen Kılıçkaya “Merit”, Duygu özgün “Bronz”, Mert Avcı “Gümüş” madalya, 2'nci gün düzenlenen JP7 üniversite Düzeyi Aşçı Balık kategorisinde Gökmen Kılıçkaya “Bronz”, Sevdanur Şişek “Gümüş”, 3'üncü gün düzenlenen JP8 üniversite Düzeyi Aşçı Makarna kategorisinde Duygu özgün “Gümüş” madalya kazandı. 4'üncü gün düzenlenen JPT2 Yılın En İyi üniversite Ekip yarışmasında öğrenciler altın madalya kazandı.
 
öğretim görevlisi Nihan Veznikli’nin koordinatörlüğünde yaklaşık üç aydır büyük bir özveriyle hazırlanan 2'nci sınıf öğrencileri Sevdanur Şişek, Gökmen Kılıçkaya, Duygu özgün, Mert Avcı ve Mehmet Turan’dan oluşan ekip, üniversitelerini bir ekip ve altı bireysel dalda başarıyla temsil ederek, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu'na bir altın, üç gümüş, iki bronz madalya ile döndü.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler