“Ne Yediğini Bil” Platformu

“Ne Yediğini Bil” Platformu

Üretimden Restorana Tüm Lezzet Ve Kalite Sırları “Ne Yediğini Bil” Platformunda: Türkiye’de her...

 
Üretimden Restorana Tüm Lezzet Ve Kalite Sırları “Ne Yediğini Bil” Platformunda:
Türkiye’de her yıl milyonlarca kişiye hizmet veren hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, gıda güvenliği standartlarını ve ürün kalitesini herkesle paylaşıyor.
 
Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, lezzet ve kalite sırlarını açıklıyor. Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markaları ile milyonların favorisi TAB Gıda, üretimden sofraya tüm lezzet ve kalite sırlarını “Ne Yediğini Bil” platformunda paylaşıyor. Eylül 2016’dan bu yana açık olan neyedigini*il.*** platformunu bugüne kadar yaklaşık 3,5 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.
 
Platformda, TAB Gıda kalitesiyle, özel koşullarda yetiştirilen ve yüzde 99 yerli tedariğe dayanan et, ekmek, patates ve salata ürünlerinin TAB Gıda ekosistemine nasıl dahil olduğuna dair tüm ayrıntılı bilgilere yer veriliyor.
 
Gıda güvenliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan TAB Gıda, bu platform sayesinde ürünlerin üretim tesislerine girişinden, nihai tüketiciye ulaştığı son aşamaya kadar geçirdiği tüm süreçleri izlenebilir, şeffaf bir yapıda milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor. 
 
Bu platformda Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarında kullanılan tüm ürünlerin üretim safhalarında uluslararası hijyen ve kalite standartlarında nasıl hazırlandığını videolarla ve ayrıntılı bilgilerle anlatılıyor. Ne yediğini Bil platformu, TAB Gıda markalarının üretim süreçlerini şeffaflıkla anlatmanın yanı sıra alanında uzman isimlerin makaleleriyle tüketiciyi gıda konusunda doğru bilinen yanlışlar konusunda bilgilendirmeyi hedefliyor.
 
“Tüm Yemek üretim süreçlerimizi şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz”
“Ne Yediğini Bil” platformu ile ilgili bir açıklama yapan TAB Gıda Pazarlama Genel Müdürü Seçil Kurdoğlu, “TAB Gıda olarak 1.5 yıl önce oldukça cesur bir adım atarak, tüm üretim süreçlerimizi halka açtık. Kurduğumuz bu platformla tüketiciler merak ettikleri her şeyi bütün şeffaflığıyla öğrenebiliyor, izleyebiliyor ve takip edebiliyor. Gıda Güvenliği Derneği’nin ilk üyelerindeniz.
 
Kurulduğumuz günden bu yana kusursuz hizmet ve hijyen konularında daima maksimum hassasiyet gösteriyoruz. Sahip olduğumuz teknoloji sayesinde tedarik ettiğimiz tüm ürünleri üretimden nihai aşamaya kadar takip ediyor ve bu anlamda tüm gıda güvenliği prosedürlerine ve uluslararası kalite standartlarına uygun bir hale getiriyoruz. 
 
Bu platformu kurarak, gıda güvenliği standartları ve ürün kalitemizdeki bu hassasiyeti tüm şeffaflığıyla müşterilerimizle paylaşmak istedik. Aradan geçen bu kısa süreye rağmen, platformumuza ilgi yoğun oldu. 
 
Ziyaretçilerimiz hem platform üzerinden ne yediklerini öğrendiler hem de yaptıkları geri bildirimlerle bizim kendimizi geliştirmemize önemli katkı sağladılar. İnanıyorum ki bu platform sektör için de çok iyi bir örnek olacak. Gıda güvenliği ve ürün kalite standartlarında çıtayı hep birlikte daha da yükseltmemizi sağlayacak” dedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler