Ankara Bürokrasisi Desti Kırdı!

Ankara Bürokrasisi Desti Kırdı!

Yozgat Valiliği’nin örnek bir statla katılım gösterdiği Ankara Travel Exqo Uluslararası Turizm Fuarı’na...

Ankara Bürokrasisi Desti Kırdı!
Yozgat Valiliği’nin örnek bir statla katılım gösterdiği Ankara Travel Exqo Uluslararası Turizm Fuarı’na katılan Zafer Türk Mutfağı, fuara katılanları ve Ankara bürokrasisini desti kebabı ile tanıştırdı.
 
ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Travel Expo Fuarı’na, Yozgat Valiliği içerisinde tarihi Roma Hamamı, Saat Kulesi gibi şehrimizin özelliklerini yansıtan dev maketlerin yer aldığı örnek bir stantla katıldı. 22-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Yozgat’ın tanıtımına Gimat Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, Zafer Türk Mutfağı ile katkı sağladı.
 
Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Yozgat’ın tanıtımına katkı sağlayan Özışık, fuarın ilk günü olan dün kurduğu lezzet standı ile hem Ankara bürokrasisini hem de fuara katılanları Desti Kebabı, Parmak Çörek ve İncir Uyutması Tatlısı ile tanıştırdı.
 
Ankara Valisi Ercan Topaca ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy, Yozgat standı ziyaretinde Zafer Türk Mutfağı’nın lezzet standını duyarsız kalmadı. Zafer Türk Mutfağı müdürü Muhammet Emin Ekici, önce desti kebabının hikayesini anlattıktan sonra destinin kırılışı hakkında bilgi verdi. 
 
Renkli görüntülerin oluşturduğu lezzet standında, Zafer Türk Mutfağı bu gün de Yozgat’ın tanıtımına katkı sağlamaya devam edecek. 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler